ANA SAYFA
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
MAGAZİN
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
SAĞLIK
KÜNYE
İLETİŞİM

Gösteri ve toplanma alanları belli oldu

   
Gösteri ve toplanma alanları belli oldu

Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı, 2020 yılında kent merkezi ve bağlı beldelerde toplantı ve gösteri yürüyüş güzergahları ile afiş ve pankart asılmasına müsaade edilen yerleri açıkladı.

Karadeniz Ereğli kaymakamlığından yapılan açıklama ile Ereğli İlçe Merkezi,  Gülüç Beldesi, Kandilli Beldesi ve Ormanlı Beldesinde Toplantı ve Gösteri Yürüyüş Güzergahları ile Afiş ve Pankart Asılacak Yerleri kamuoyuna duyurdu.

KARADENİZ EREĞLİ’DE BELİRLENEN YERLER

Ereğli İlçe merkezinde düzenlenecek olan Toplantı ve Gösteri yürüyüşlerinde, Erdemir Ofis Yolu üzerindeki Belediye Başkanlığına ait spor parkının çarşı istikametindeki yürüyüş alanı Gösteri Yürüyüşü Toplanma Alanı olarak belirlendi.

Uzunkum caddesi paralelinde bulunan Erdemir Ofis Yolu üzerindeki Belediye Başkanlığına ait spor parkının çarşı istikametindeki yürüyüş yolunun Yürüyüş güzergahı , eski terminalin bulunduğu, halen otopark olarak kullanılan alanın Dağılma Alanı olarak kullanılmasına karar verildi.

Aynı gün, ikinci bir gösteri yürüyüşünün düzenlenmesi halinde ise Bozhane içi Sahne önü Gösteri Yürüyüşü Toplanma Alanı, Atatürk Bulvarı paralelinde bulunan yürüyüş yolunun Yürüyüş Güzergahı, Anfi Tiyatro alanının da Dağılma alanı olmasına, yine Anfi Tiyatro alanının 2. Açık Hava toplantısı alanı olarak kullanılması kararlaştırıldı.

AFİŞLER VE PANKARTLAR İÇİN

Ereğli Kent merkezinde Afiş ve Pankart asmak için belirlenen üstgeçitler, Kışla Halı Saha, Erdemir Spor Salonu önü,  Erdemir İlköğretim Okulu önü, Meydanbaşı Köprüsü Üst geçitleri belirlendi.

Bilboardlar olarak ise Terminal üstü 1 adet,  Kaymakamlık önü 3 adet,  Balcılar petrol Karşısı 4 adet, Shell karşısı 2 adet, Meydan yokuşu lise önü 4 adet,  Doktorlar sitesi karşısı 3 adet, Mado yanı 3 adet, Terminal girişi 2 adet, Çınaraltı 9 adet, 48 Evler 7 adet, Denizcilik ve Eğitim Fakültesi 2 Adet, Hastane 1 adet, Meydanbaşı 15 adet, Meydanbaşı yokuşu 2 adet, Yapı Kredi Bankası yanı 3 adet, Elmatepe 3 adet olmak üzere toplam 70 adet bilboard belirlendi.

İlçe genelinde 66 otobüs durağına afiş ve pankart asılabileceği karara bağlandı. Ayrıca, afiş ve pankart asılabilecek Raket Yerleri olarak ise, Meydanbaşı Refüj, İş Bankası Yaya Geçidi, Yapı Kredi Önü, İstanbul Pastanesi Arası, Garanti İnişi Refüjü, Sahil Taksi Yanı, İstanbul Yol Ayrımı, Echomar Hastane, Ay City, Pazar Taksi, Terminal Göbek Megalight, Ay City Önü olarak tespit edildi.

GÜLÜÇ BELDESİ’NDE BELİRLENEN ALAN VE GÜZERGAHLAR

Karadeniz Ereğli’ye bağlı Gülüç beldesinde düzenlenecek 1. Gösteri Yürüyüşü ve Açık Hava toplantısında Gülüç Beldesi Son Durak Mevkiinde bulunan kavşağın Gösteri Yürüyüşü Toplanma Alanı, Erdem Yuva Evleri Önündeki yolun Yürüyüş Güzergahı,. Erdem Yuve Evleri 27. Blok önünün Dağılma alanı olarak, Gülüç belediyesi önündeki belediye meydanının ise 1. Açık Hava Toplantısı Alanı olarak kullanılması kararlaştırıldı.

Gülüç’te ikinci bir gösteri yürüyüşü ve Açıkhava toplantısı yapılması halinde ise Gülüç Beldesi Son Durak Mevkiinde bulunan kavşağın Gösteri Yürüyüşü Toplanma Alanı, Gülüç Bekyeri Mahallesi Sahil Bulvarının yürüyüş güzergahı, Kirazlar Otel önünün dağılma alanı olmasına, Gülüç belediyesi sosyal tesisler binası yanının antrenman sahası olarak kullanılan alanın ise 2. Açık Hava Toplantısı Alanı olarak kullanılacağı kaydedildi.

Gülüç Beldesinde Afiş ve Pankart  asmak için ise Merkez Mahallesi, Erdemyuva Caddesi, Bekyeri Mahallesi, Gülüç  Caddesi, Merkez Mahallesi, Belediye Caddesi ile Örencik Mahallesinden  başlayarak Çengel Mahallesinde son bulan Sahil Bulvarı üzerinde bulunan Bilboardlar ve müsait yerlere asılabileceği kaydedildi.

KANDİLLİ BELDESİ İÇİN BELİRLENEN YERLER

Kandilli Beldesinde,  düzenlenecek 1. Gösteri Yürüyüşü ve Açık Hava Toplantısı için, TTK Armutçuk Tesisi Sendika Binası önünün Toplanma Alanı, TTK Armutçuk Tesisi önünden Ali Tan Caddesini takiben Armutçuk İlköğretim Okulu ve Ereğli Yol Ayrımına kadar olan alanın Gösteri Yürüyüşü Güzergahı, Ali Tan Caddesi Armutçuk İlköğretim Okulu ve Ereğli yol ayrımının Dağılma alanı olarak kullanılması kararlaştırıldı.

Kandilli’de düzenlenecek 2. Gösteri Yürüyüşü ve Açık Hava Toplantısında ise Kandilli Beldesi Belediye Meydanı Toplanma  Alanı, Kandilli Beldesi Belediye Meydanından başlayarak TTK Lojmanlarını takiben Kandilli Orman İşletme Şefliği ile Yeni Camii önüne kadar olan alanın Gösteri Yürüyüşü Güzergahı, Kandilli Orman Şefliği ve Yeni Cami önünün Dağılma Alanı olarak kullanılması kararlaştırıldı.

Kandilli beldesinde afişler, TTK Armutçuk Tesisi girişinden Ali Tan Caddesi boyunca devam eden tel örgü ve karşısında bulunan ve eski Göğüs Hastalıkları Hastanesi binasına kadar olan alandıki tel örgüler ile TTK Sendikası Binası önünden Gökçeler Jandarma Komutanlığı ile Gökçeler Mahallesi istikametine kadar alanda kalan tel örgüler üzerine asılabilecek.

Pankartlar ise  TTK Armutçuk tesisinden itibaren Ali Tan Caddesi boyunca Armutçuk İlköğretim Okulu ve Ereğli Yol ayrımına kadar olan bölümdeki elektrik direkleri arasına ve TTK Sendikası binası önünden Gökçeler Jandarma Karakol Komutanlığı ile Gökçeler Mahallesi istikametine kadar alanda kalan elektrik direkleri arası olarak belirlenen yerlere asılabilecek.

ORMANLI BELDESİ NERELERDE GÖSTERİ YAPACAK, PANKART ASACAK?

Ormanlı Beldesinde düzenlenecek 1. Gösteri Yürüyüşü ve Açık Hava Toplantısında, Ormanlı Belediye Hizmet Binası önü ve yan kısmı Hatipoğulları alanının Toplanma Alanı, Ormanlı Belediye Hizmet binası önün ve yan kısmı, Hatipoğulları Alanı ile Şehit Madenciler Caddesi istikameti Ormanlı Orman İşletme Şefliği önüne kadar olan alanın Gösteri Yürüyüşü Güzergahı, Ormanlı Orman İşletme Şefliği önünden Kızılcapınar Kjöyü yolu istikametinin Dağılma alanı olarak kullanılması kararlaştırıldı.

Ormanlı Beldesinde 2. Gösteri Yürüyüşü ve Açık Hava Toplantısı güzergah ve alanları konusunda ise  Ormanlı PTT Binası önünün Toplanma alanı, Ormanlı PTT Hizmet Binası önünden başlayıp Ormanlı Orman İşletme Şefliği İstikametinden Belediye Hizmet Binası önüne kadar devam eden güzergahın Gösteri Yürüyüşü Güzergahı, Belediye Hizmet Binası önünün dağılma alanı olarak kullanılması kararlaştırıldı.

Ormanlı Beldesinde afişlerin Ormanlı Orman İşletme Şefliğinin Çevre Duvarı ile tel örgüsü ve ilerisinde bulunan eski petrol istasyonu tesisi duvarlarına asılması, pankartların ise Sarıkaya Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Sinitli Mahallesi Atatürk Caddesi ile Merkez Mahallesi Mustafa Güven Caddesi ve İnönü caddesinde bulunan elektrik direkleri arası olarak belirlenen yere asılabileceği kaydedildi.

Belirlenen noktalar 2020 yılında, belirtilen amaçlar doğrultusunda, yetkili makamlardan alınacak izinler çerçevesinde kullanılabilecek.

Gösteri ve toplanma alanları belli oldu - 1
Gösteri ve toplanma alanları belli oldu - 2
Gösteri ve toplanma alanları belli oldu - 3
Gösteri ve toplanma alanları belli oldu - 4
Gösteri ve toplanma alanları belli oldu - 5
Gösteri ve toplanma alanları belli oldu - 6


YORUMLAR


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler


Afet ve acil durum sonrası buralarada toplanılacak

Afet ve acil durum sonrası buralarada toplanılacak


Alaplı Belediyesi tarafından afet ve acil durum sonrası vatandaşlar için oluşturulan toplanma alanları belirlendi. Alaplı Belediyesi tarafından afet ve acil durum sonras...
Afet, toplanma ve yardım noktaları belirlendi

Afet, toplanma ve yardım noktaları belirlendi


Karadeniz Ereğli Belediyesi deprem ve afet hazırlıklarını masaya yatırdı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık´ın başkanlığında belediye yönetim kadrosuyla yapılan toplantıda olası b...
Kaymakamlık, toplantı ve gösteri alanlarını açıkladı

Kaymakamlık, toplantı ve gösteri alanlarını açıkladı


Karadeniz Ereğli Kaymakamlığı yazılı bir açıklama yaparak 2019 yılı içerisinde Ereğli ve Gülüç, Kandilli, Ormanlı  Beldesinde düzenlenecek toplantı, gösteri, yürüyüş güzerg...

Son Eklenen Haberler


Vakum Altında Gaz Giderme Tesisi törenle devreye alındı
Ekonomi

Vakum Altında Gaz Giderme Tesisi törenle devreye alındı


Üst kuruluşu ERDEMİR olan Hatay’ın Payas ilçesinde kurulu İskenderun Demir ve Çelik A.Ş tarafından RH-OB İkiz Tip Vakum Altında Gaz Giderme Tesisi&rsquo...
UZMAN ÇAVUŞ CAM SİLERKEN DÜŞTÜ
Asayiş

UZMAN ÇAVUŞ CAM SİLERKEN DÜŞTÜ


Karabük'te uzman çavuş, evinin camlarını sildiği sırada 3. kattan düşerek yaralandı. Edinilen bilgiye göre, 100. Yıl Mahallesi’nde oturan H.K. (29),...
KADINLAR, POLİSE ZOR ANLAR YAŞATILAR
Asayiş

KADINLAR, POLİSE ZOR ANLAR YAŞATILAR


Karabük'ün Safranbolu ilçesinde polisin dur ihtarına uymayan sürücü, kovalamacanın ardından yakalandı. Sinir krizi geçiren kadın, yaptıkla...
EREĞLİ VE AKÇAKOCA EKONOMİSİ MASAYA YATIRILDI
Ekonomi

EREĞLİ VE AKÇAKOCA EKONOMİSİ MASAYA YATIRILDI


Düzce’nin Akçakoca ve Zonguldak’ın Ereğli ilçelerinde turizm sezonu öncesinde ekonomik veriler Akçakoca Kaymakamlığında konuşuldu. 20...
KENE TUTUNMASI!
Sağlık

KENE TUTUNMASI!


Havaların ısınmasıyla birlikte kene ısırması sonucu acil servise başvuran hasta sayısında artış yaşandığını söyleyen Dr. Erdinç Şengüldür, "keneleri vü...
O, KALAN SON KALAYCILARDAN
Teknoloji

O, KALAN SON KALAYCILARDAN


Zonguldak'ın Devrek ilçesinde kalaycı ustası Hüseyin Macit Çekeneci, teknolojiye rağmen mesleğini sürdürüyor. Devrek tarihini yansıtan ve ba...
Kafkametler’in kaptan köşkü karaya çıkartıldı
Gündem

Kafkametler’in kaptan köşkü karaya çıkartıldı


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 160 gün önce askeri mendireğe çarparak batan Türk Bayraklı yük gemisi Kafkametler’de, kaptan köş...
PLAJLARDA SON DURUM
Çevre

PLAJLARDA SON DURUM


Karedeniz Ereğli Belediyesi, fırtına felaketinde zarar gören Sevgi, Barış, Dostluk Plajları’nda sezon öncesi düzenleme çalışmalarına başladı. Bele...
SERHAT SÖZER TOPRAĞA VERİLDİ
Yaşam

SERHAT SÖZER TOPRAĞA VERİLDİ


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde, intihar edan MHP Alaplı eski ilçe Başkanı 43 yaşındaki Serhat Sözer, toprağa verildi.
ZBEÜ’YE AKREDİTASYON BELGESİ
Gündem

ZBEÜ’YE AKREDİTASYON BELGESİ


Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından yürütülen 2022 Yılı Kurumsal Akreditasyon Programı k...

KÖŞE YAZARLARI

NE BAYRAMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ?
EREĞLİ ‘’DİNAMİKLERİ’’ ZAYIF
Nöbetçi Eczaneler

PİYASALAR

32,4504
34,8290
2.441,87

KDZ.EREĞLİ'DE HAVA DURUMU

hafif yağmur
hafif yağmur 13o

SON YORUMLAR