ANA SAYFA
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
MAGAZİN
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
SAĞLIK
KÜNYE
İLETİŞİM

POSBIYIK: “BÜTÜN GÜNAHIM CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI OLMAM”

   
POSBIYIK: “BÜTÜN GÜNAHIM CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANI OLMAM”

Posbıyık, Ereğli Belediyesi’nin geliştirdiği proje ve hizmetlerin iktidar partisi milletvekilleri tarafından engellendiğini iddia ederek, “Ereğli’de çok üzücü olaylar oluyor. Zaman zaman CHP’li belediye olduğumuz için çok büyük haksızlıklara uğradığımı düşünüyorum. Mesela Zonguldak’ta TOKİ sahil yollarını yapıyor, trilyonluk işler yapıyor. Devlet kanalizasyon işleri yapılıyor. Kıskanmıyorum. Çok iyi, benim vilayetim yapılıyor. Ama devlet orayı yapıyor, milletvekilleri orayı yapıyor, Ereğli’ye tık yok” dedi.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’nin Kasım ayı olağan toplantısının birinci oturumu Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.
Toplantıda gündem dışı konuşma yapan Beledilye Başkanı Halil Posbıyık, belediyenin devam eden çalışmaları ve sürdürülen projeler hakkında açıklamalarda bulunduğu konuşmasına İzmir’de yaşanan deprem afetine ilişkin değerlendirmeyle başlayarak şunları kaydetti:

“DEPREM HAZIRLIKLARI
İzmir’de meydana gelen deprem hepimizin yüreğini dağladı. Ölenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Yaralılara şifa diliyorum. Son anda kurtulanlarla kendimizi teselli etmeye çalışıyoruz ama çok büyük bir tahribat var. Orada gayret gösteren kurtarma ekiplerini, kahramanlarımızı saygıyla selamlıyorum. Türk milletinin birlik beraberlik içerisinde konuya yaklaştığını, herkesin oraya doğru yoğunlaştığını görmekten de Türk Milletinin bir ferdi olarak büyük bir mutluluk duyduğumu özellikle ifade ediyorum. Bütün Türkiye’den yardımlar yağıyor. Valilik talimatlarıyla Kaymakamlık da hazırlık yaptı, biz de Kdz. Ereğli Belediyesi olarak 200 koli erzak yardımıyla bu kampanyaya katıldık. İzmir’e Kaymakamlık vasıtasıyla gönderilmek üzere tüm hazırlıklarımızı yapmış bulunuyoruz

Deprem çok önemli bir olay, Türkiye’de fay hatlarının üzerinde yaşıyoruz. Türkiye’nin her tarafında 1.2.3. derece depremden etkilenebileceği düşüncesiyle herkesin, bütün kentlerin hazırlıklı olması lazım.  Buna tüm kalbimizle inanıyoruz. Ereğli Belediyesi olarak biz de deprem konusunda tüm hazırlıklarımızı yapmış vaziyetteyiz. Toplanma alanlarımızı belirledik, her şeyimizi hazırladık. Bu çalışmalara çok evvelden, İzmir depreminden çok evvel  başladık. Bunun için kitapçık bastırdık. Deprem bilgisini içeren kitapçıkları bugün itibarıyla dağıtmaya başladık. Okullarımız da dahil olmak üzere depremle ilgili değerli bilgiler içeren bu kitapçığı dağıtmaya başlıyoruz. 20 bin tane bastırdık, hedefimiz elli bin tane bastırmak. 20 bin taneyi bastırdık, bugün itibarıyla dağıtmaya başlıyoruz. Deprem ile ilgili en ufak ayrıntılarına kadar, Türkiye’deki ilgili yerlerden bilgi alınarak bu kitap hazırlandı. Allah Ülkemizi bu felaketlerden kurtarsın.”

MUHAMMET ALİ ATEŞ KİTABI TANITTI
Başkan Posbıyık’ın hazırlanan kitapçık ile ilgili söz verdiği İtfaiye ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Muhammet Ali Ateş, toplanma alanlarının kare kodlarla kitapçıkta yer aldığını belirterek “Temel deprem bilgisi adı altında kitapçık bastırdık. Bu kitapçıkta deprem öncesinde, esnasında ve sonrasında neler yapılması gerektiğini anlatıyoruz. Kdz. Ereğli 2. Derece deprem bölgesi. Hemen komşumuz olan Düzce, Bolu, Kaynaşlı, Devrek ve Bartın birinci derece deprem kuşağında. Olası bir depremde ister istemez biz de hissedebiliyoruz. Çok eski binalarımız hasar görebiliyor. Kitabımızın arka sayfasında depremden sonra gidilecek toplanma alanları kare kodlarla belirlenmiş durumda. Cep telefonlarınızdan karekodları okutarak veya İmar Şehircilik Müdürlüğü ile hazırladığımız haritaları internet üzerinden takip ederek bilgilere ulaşabilirsiniz. Mahallelerdeki toplanma bölgelerini görebilirsiniz” dedi.

KUMAŞ ÖNERDİ, POSBIYIK TALİMAT VERDİ
Başkan Posbıyık, AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Kumaş’ın bu konudaki çalışmalara ilişkin talepleri üzerine,  ilgili müdürlüklere mahallelerdeki toplanma alanlarının halk tarafından daha iyi bilinmesi için yerinde tatbikatlar yapılması talimatını verdi.

ESKİ BELEDİYE BİNASI 15 MİLYONA MAL OLACAK
Posbıyık, daha sonra belediye olarak yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi verdiği konuşmasında başlıklar halinde şunları söyledi:
“Eski belediye binası biliyorsunuz, hazırlıklarımızı yapıyoruz, gerçi hep bana soruyorlar belediye binasını niye yapmıyorsunuz diye. Bazı basın mensupları da soruyorlar.  Beş sene akıllarında yoktu bu iş. Beş sene hiçbir şey yapılmamış, proje de yapılmamış, kimse sormuyordu. Biz göreve geldik, bir buçuk sene oldu, bu bina niye yapılmıyor diye köşe yazılarında yazıyorlar. Sağ olsunlar ben memnun oluyorum. Biz gelir gelmez bunun projesini yaptırdık, projeyi koruma kurulundan geçirmek çok zor. Türkiye’de Roma döneminden kalma üç hamam var. Üç tane izin alınan yer var. Burada hamamın parka doğru devamının olduğu söyleniyor. Burayı alamıyoruz ama imardaki arkadaşların büyük gayretiyle, koruma kuruluna ben de gittim, rica ederek, anlatarak izni aldık. Biz baktığımız zaman bir şey anlamıyoruz ama tarihi bakımdan çok zengin bir şey olduğu iddia ediliyor. Onun için projemizi istanbul’da  hazırlattık. Bitti. Ufak tefek bir enerji meselesinde sıkıntılar var, son anda farkedildi. Geçenlerde Safranbolu’dan heyet bir daha geldi buraya. Enerji meselesinde bir değişiklik yaptılar. Öyle zannediyorum ki ocak ayında ihalesine çıkacağız. Bunu her müteahhide vermiyorlar, Kültür Bakanlığı daha önce bu işi yapan müteahhitlerin listesini verecek, ona göre yapacağız. 11,5 milyon civarında ama 15 milyonu bulacağını tahmin ediyoruz. Parasal yönden sıkıntımız yok, her şeyimiz hazır vaziyette. Çok güzel bir bina olacağını tahmin ediyoruz.

AKM TADİLATI, OYUNCAK MÜZESİ ve DİĞER ÇALIŞMALAR
AKM’ye hızla devam ediyoruz, tadilat yaptık ama yeni inşaat gibi masraf yaptık. İstanbul’dan uzmanlar geldi, Bale Vakfı’ndan elemanlar geldi. Devlet tiyatrolarının gelmesi için sahne aşağı düşürüldü. İçeride mümkün mertebe ticaret alanı yok. Herhangi bir satış, parayla ilgili bir şey yok. Sadece bol bol salon yaptık. Okullarımız sene sonu etkinliklerini yapsın diye. Tiyatro salonu, halk oyunları için yerler hazırladık. Güzel bir materyal ortaya çıkıyor. Rötuşları yapılıyor. Az bir şeyimiz kaldı, orası da epey bir yola girdi. Ereğli kültür alanı olarak d aha rahat etmiş olacak. 
Genel Müdürlüğün oraya büyük bir balık lokantası yapıyoruz. Onun da projesi bitti, yakında ihaleye çıkarız.
Kaynarca Konutlarının olduğu alanda bir çay bahçesi yaptık, güzel bir mekan oldu. Yakında ihaleye çıkacağız, o bölge bir piknik alanı aynı zamanda, o bölgeyi rahatlatmış olacağız.
İki tane halı saha yapıyoruz. Karga Mahallesi’nde bir halı saha yapıyoruz, bir de Erdemir Genel Müdürlüğüne giderek yolun üstünde yeşil alanda bir halı saha yapıyoruz. Bir hayli ilerledi onlar da.
Su depolarımız bitmek üzere artık. Elektrik kesintisinden dolayı su kesintisi olmayacak. Özellikle Radar mevkisine  giden binalarda,  İnalli’da, Kışla’da… Osmantepe’ye bir tane yapıyoruz. Bunu yapmamız nedeni, elektrik kesildiğinde sular da kesiliyor. Bu durum Ereğli’de tamamen ortadan kaldırılmış oluyor.
Oyuncak müzesi Türkiye’de birkaç tane var, onun için üniversite ile arkadaşlarımız ilişki içinde. İnönü parkındaki tuvaletin olduğu yer, oyuncak müzesinin atölyesi olacak. Çocuklar burada oyuncak yapacaklar. O tuvaletin yenisini Yaşlılar Gençler evinin yanına yaptık.  Abdi İpekçi Salonu oyuncak müzesi olacak. Çok büyük tefrişatı var. Üniversiteyle ilişki kuruyor Nart bey, oradan bize yardım ediyorlar, onun da çalışmaları devam ediyor.
Bisiklet yolu için Kaymakamımızın önderliğinde bir çalışma yapıyoruz. Kandilli yolundaki tüneller falan, hepsi kaymakamlık tarafından hazırlandı, yollar açıldı. Bunun 7 kilometrelik kısmını biz yapacağız, 7 kilometresini de kaymakamlık yapacak. Balı tarafı bize ait, çalışmalarımız devam ediyor.

BİRBİRİMİZLE ÇELİŞİRSEK MÜTEAHHİTLER DE HAVASINI ALIR VATANDAŞ DA MAĞDUR OLUR
Revizyon çalışmalarımız devam ediyor hızlı bir şekilde. Şu anda Ankara’da planlamada çalışılıyor. Plan notlarını hazırlıyorlar.Kimsenin istismar edemeyeceği şekilde Yeni yönetmeliklere göre hazırlıyorlar. Ereğli’de çok büyük sıkıntı var. Geçtiğimiz dönemdeki inşaatların çoğu yan bahçe mesafeleri, kat mesafeleri yanlış verildiği için 38-40 projeye müfettiş gözetiminde el konulmuş vaziyette. Ereğli’de birçok yüksek binalar görüyorsunuz. İmam Hatip Camii’nin yanında, kepez yol ayrımında kocaman renkli renkli binalar. Hepsi boş, çünkü ruhsat yok, iskan yok. Müfettişler el koymuş, düzeltemiyorsunuz. Müteahhitlerimiz zorda, daireleri satın alanlar zordalar, hukuki yönden hiçbir şey yapılamıyor. Önümüzdeki d önemde bunları kurtarmaya çalışacağız. Ortak bir çalışmayla müteahhitlerimiz ve üçüncü şahısları kurtarmak için elimizden geleni yapacak,hukukun bize verdiği imkanları kullanmak suretiyle onlara yardımcı olacağız.  Tabi bu yardım hep beraber, bir anlayış birliği olursa. Eğer birbirimizi çekiştirirsek, müteahhitler de havasını alır, vatandaşlar da mağdur olur. Bu kadar net.

YATIRIM VE PROJELERİMİZ ENGELLENİYOR
Ereğli’de çok üzücü olaylar oluyor. Zaman zaman CHP’li belediye olduğumuz için çok büyük haksızlıklara uğradığımı düşünüyorum. Mesela Zonguldak’ta TOKİsahil yollarını yapıyor, trilyonluk işler yapıyor. Devlet kanalizasyon işleri yapılıyor. Kıskanmıyorum. Çok iyi, benim vilayetim yapılıyor. Ama devlet orayı yapıyor, milletvekilleri orayı yapıyor, Ereğli’ye tık yok. Zonguldak’ın bilançosu çok kötü, 18 Milyon kredi verdiler İller Bankası’ndan, asfaltları yapılıyor. Bilançomuz düzgün olduğu halde bize vermiyorlar. Güneş enerjisi için Avrupa’dan bedava bir yatırım fonu bulduk. Bu alanlar belediye tarafından, ışıkların parası veriliyor,  800 bin lira para veriyoruz her ay, 400 bin lira karımız olacaktı. Valiyle anlaştık, bilmem neyle anlaştık, defterdarlıktan geçti ama Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nden alamadık. Niye? Zonguldak’taki bazı milletvekilleri bu CHP’li belediye vermeyin dediler.  Sütlüce’deki 300 dönüm araziyi bize vermediler. Benim bütün günahım CHP’li belediye başkanı olmak. Bunu herkesin bilmesi lazım. Bunlar sataşma falan filan değil ama gerçekleri herkesin bilmesi lazım.

DÜN AKŞAM UYUYAMADIM
Şimdi yeni bir hadise. CHP’li belediye olmanın suçu. Dün akşam uyku uyuyamadım, CHP’li olmak bu kadar kötü bir şey mi bilmiyorum. Karga Mahallesine giden dereyi… Beş sene AK Parti belediyesi olarak elini bile oynatmadılar orası için. En çok kargaşanın, trafik sıkışıklığının en fazla olduğu yer. Buraya elini dahi sürmediler. Halbuki stadyuma kadar buranın onayını aldım, elimde evraklar. Buranın yapılması lazım, yan duvarlar çöküyor, kanalizasyon kokusu var. Beş sene burada hiçbir şey yapılmamış. Geldik, paramız olmamasına rağmen buraya daldık, yan duvarları yaptık. Siyasetçiler şikayet etmişler CHP’li belediye dereyi yapıyor diye. Dün DSİ genel müdürlüğünden yazı geldi, dereyi kapatıyormuşsun, kapatma diye. Nasıl uyursun belediye başkanı olarak. Dün akşam uyku uyuyamadım. Yazıktır günahtır ya. Kendi kendimizi şikayet ediyoruz. Bunu ben kendime yapmıyorum. Ben kendim yürümeyeceğim orada, Ereğli halkı yürüyecek. Kargaşa var, arabalar geçemiyor, enerji hatları çöküyordu, direkleri kaldırdık, yeraltı hattı yaptırdık Enerjisa’ya.  Maddi imkansızlıklara rağmen bir şeyler yaratmaya çalışıyoruz. Gölge etmeyin başka ihsan istemem,çelme takmayın bize, yazıktır günahtır ya. Ben devam ediyorum çalışmaya. Hırsızlık yapmıyorum, arsızlık yapmıyorum,  o bölgedeki insanlara hizmet etmeye çalışıyorum. Gelip beni mahkemeye vereceklerse versinler. Hodri meydan. Asacak değiller beni, hırsızlık yapmıyorum.

BALIKÇI LOKANTALARI KAPANIRSA UĞRAŞANLAR KINA YAKSIN
Balıkçı barınakları 94 öncesine dönüyor. Karışmıyorum. Bıraktım. Lokantaları da kapatırlarsa kapatsınlar, ne yaparlarsa yapsınlar. 94 öncesine dönüyor, o uğraşanlar kına yaksınlar bir yerine. Görecekler, ben karışmıyorum, yazık bu Ereğli’ye günah.

KENT MEYDANI VE VİYADÜK
Çalışma kitabımda bir viyadük meselesi var. Viyadük için çalışma yaptık, ancak şunu gördük. Ereğli’deki mimarlardan da destek istedik. Viyadükte, Hatip’ten bir noktaya gidiyorsun, bir noktadan öbürüne, karşı noktaya gidiyorsun. Bunun rantabl olmadığını gördük. Alttan kolları çalıştırmak suretiyle daha geniş bir hizmet ağı olacağını gördük. Hatip Camisinin olduğu yerde üçgen bir yer var, buradan zor geçiş yapılır. Buradaki trafo eski trafo. Bunu kaldıracağız, buradan çift yol yapmaya çalışıyoruz. Sakindere’den dombay deresinden çıkan yol, çok sıkıntılıdır. Bu forteks evlerinin olduğu yerler çok yoğun bir mahalle oldu. Dolayısıyla derenin oradan geçmek için DSİ’den izinler aldık. Baştan yoldan devam edecek, bir öz var buradan menfezlerle 160 cm’lik hazır menfezlerle, 1600 metrelik özü kapatacak, Aktaş’a çıkmış olacağız. Buradan da dağılım olacak, ilerleyen zamanda Devlet Hastanesi yoluna da buradan ulaşım yapacağız. Bunun viyadükten farkı şu oluyor. Burada imar yollarına 18’ler yapılırken, sağa sola dağılımlar yapılacak. Tek koldan gitmek yerine buradan dağılım sağlayacağız. Arkadaşlarla toplantı yaptık, Oğuz bey yakında başlayacak. Bazı yerlerde 18 uygulaması yapacağız. Bunları kurtaracağız. Üç aylık bir zaman içinde 18’leri uygulayıp, yolu açabilecek yasal hale getirir getirmez çalışmaya başlayacağız. Çok büyük bir rahatlık sağlayacağımızı düşünüyoruz.
Tabi Ereğli’de en önemli proje Kent Meydanı projesi. Kent meydanı projesini de sık sık yazıyorlar ama kimse paran var mı demiyor.  Pandemi döneminde paralarımız tam olarak gelmiyor. Vatandaş zor durumda, ödeyemeyen oluyor, saygı duyuyoruz, kiralarımız ödenmiyor. Vatandaşlarımız nasıl çekiyorsa, belediyeler de maddi sıkıntı içinde. Bütçe görüşmeleri yapacağız göreceksiniz, geçen yıla göre bütçemizde bir gelişme yok. Büyümüyor. Büyümesi de mümkün değil zaten. Ülkenin durumu belli, vergi, su parası ödeyecek vatandaşların durumu belli. Burada en önemli konu kent meydanı, ondanda ziyade altındaki dört beş katlı otopark. Bunun yapılması lazım Ereğli’nin trafikten kurtulması için. Arkasındaki belediye binasından vazgeçtik temeli atılır,  orda kalır ama bu otoparkların yapılması lazım. İTÜ projeeri hazırladı. Bir ön görüşme yaptık. Ancak bu kent meydanının yapılması şu andaki rakamlara göre, 60-70 milyon lira civarında. Böyle bir paramız yok, böyle bir imkanımız yok. Bugünkü imkanlarla bunu yapma imkanımız yok. Demir Çelik bize para vermiyor, Demir Çelik bizden para alıyor, avanta almaya çalışıyor. Sabah gidiyorum bakıyorum. Otoparklarını bile benim yollarımda yapıyorlar. Geçemiyoruz aradan. Otopark dahi yapmıyorlar içeriye. Ereğli’nin boğazını sıkmaya çalışıyorlar.  Paralarımızı alamıyoruz, hukuki paralarımızı dahi alamıyoruz. Buranın yapılması için bir çare bulmamız lazım. Sadece CHP grubunun değil, AK Parti grubunun da bir şeyler düşünmesiı lazım. Ya arkamıza güzel bir eser bırakacağız, bunu şu dönemdeki meclis üyeleri yaptılar diyecekler. Veya hiçbir şey yapmadan eyvallah, kira al, borç öde,vaziyeti idare edip gideceğiz arkada bir iz bırakmadan. Onun için yürekli ve cesaretli olarak, sizler de bir şeyler düşünün. Benim aklıma gelen şu. Elimizde kiralık yerlerimiz çok. Bugüne kadar bir yer satmadım. Kiralarımızı alamıyoruz, icraya veriyoruz, rantabl bir şey yok. Bazı kiralık yerleri satıp, meclis üyeleri olarak burayı yapacağız deyip orayı yapmak. Orayı satıp onu yaparsak vatandaş seni takdir eder. Satıp da başka yerde harcarsan vatandaş seni affetmez. Böyle yapalım demiyorum, fikir ortaya atıyorum. Bugünlerde bunu düşünmek zorundayız.”

GÜNDEM MADDELERİ
Başkan Posbıyık’ın gündem dışı konuşmasının ardında yoklama yapılarak toplantıya geçildi. Üyelerden Kürşat Yağız mazereti dolayısıyla toplantıya katılmadı. Gündem maddelerinin görüşülüp karara bağlanması ardından Başkan Posbıyık, toplantının birinci gün oturumunu kapattı.
Gündem maddeleri şu sırayla görüşülerek karara bağlandı:
Park ve konut alanında yazılan ve tanımsız bir alanın askeri alan içine alınması, imar yolunda bulunan imar yolunun, nizamiye kapısının imar planlarına işlenmesi, sağlık tesis alanı olarak belirtilen alanın yükseköğretim tesis alanı olarak kabul edilmesine ilişkin komisyon raporu oybirliğiyle kabul edildi.
Kavaklık, 11,24 metrekarelik parselin bitişiğindeki parsel malikine satışı oybirliğiyle kabul.

Haber: Şafak Negüzel-Hüseyin Aksakal- İzzet Aslanbay



YORUMLAR


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler


Halil Posbıyık, Babalar Günü´nü kutladı

Halil Posbıyık, Babalar Günü´nü kutladı


Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ‘Babalar Günü´ dolayısıyla mesaj yayınladı. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık mesajında; "Çocuklarına iyilik ve ...
Ereğli bayraklarla donatıldı

Ereğli bayraklarla donatıldı


Karadeniz Ereğli Belediyesi, çarşı merkezini Türk Bayraklarıyla donattı. Belediye Başkanı Halil Posbıyık, "Cumhuriyet coşkusunu hep birlikte yaşıyoruz" dedi. Kara...
KARDEŞ POSBIYIK´A OPERASYON!

KARDEŞ POSBIYIK´A OPERASYON!


Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ın kardeşi Kadir Posbıyık Echomar Hastanesinde operasyon geçirdi. Belediye Başkanı Halil Po...

Son Eklenen Haberler


“ULUSAL EGEMENLİĞİMİZİN 104. YILI KUTLU OLSUN”
Gündem

“ULUSAL EGEMENLİĞİMİZİN 104. YILI KUTLU OLSUN”


Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, Yönetim Kurulu adına “Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı” mesajı yayınladı. ...
İKİSİ DE SERBET BIRAKILDI
Asayiş

İKİSİ DE SERBET BIRAKILDI


Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde; Akçakoca-Ereğli karayolunda durdurulan şüpheli araçta 94,34 gram bonzai, 0.95 gram metamfetamin maddesi ele geçir...
AK PARTİLİ VEKİL ‘HAYIRLI OLSUN’ DİYEREK DUYURDU
Siyaset

AK PARTİLİ VEKİL ‘HAYIRLI OLSUN’ DİYEREK DUYURDU


AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Zonguldak Merkez’de bulunan derede sürdürülen ıslah ve cam teras korkuluk çalışmalarının Eylül ayı...
23 NİSAN’IN ÇOCUKLARI, EREĞLİ’DE BAYRAMI YAŞADI
Kültür-Sanat

23 NİSAN’IN ÇOCUKLARI, EREĞLİ’DE BAYRAMI YAŞADI


Karadeniz Ereğli Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda şenlik gerçekleştirdi. Sokak oyunları, oyun parkurları, bilimsel deneyler, şişme ...
ÇOCUKLARA BAYRAMDA ÜCRETSİZ LUNAPARK
Gündem

ÇOCUKLARA BAYRAMDA ÜCRETSİZ LUNAPARK


Devrek ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşku içerisinde kutlandı ve kutlamaların ardından çocuklara ücretsiz lunapark imkan...
ŞİDDET UYGULANAN KEDİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR
Çevre

ŞİDDET UYGULANAN KEDİNİN TEDAVİSİ SÜRÜYOR


Zonguldak'ta şiddet uygulanması sonucu çenesi kırıldığı değerlendirilen sahipsiz kedinin veteriner kliniğindeki tedavisi sürüyor.

 KUTLAMALARA EŞLİK EDEN ÇOCUK BAYRAMA RENK KATTI
Gündem

KUTLAMALARA EŞLİK EDEN ÇOCUK BAYRAMA RENK KATTI


Zonguldak’ta şehir stadında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi. Birinci sınıf öğrencisi Bilge Işıl Örenli, g&o...
DİREĞE ÇARPTI: 2 YARALI
Asayiş

DİREĞE ÇARPTI: 2 YARALI


Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde elektrik direğine çarptıktan sonra fındık tarlasına uçan pikap bulunan 2 kişi yaralandı. Kaza Mollabey ile Çatak...
TEMSİLİ VALİ KOLTUĞA OTURDU
Gündem

TEMSİLİ VALİ KOLTUĞA OTURDU


Zonguldak’ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Valilik önünde başlayan t&ou...
RUHSATSIZ MADEN OCAKLARI KAPATILDI
Asayiş

RUHSATSIZ MADEN OCAKLARI KAPATILDI


Zonguldak'ta ruhsatsız işletildiği tespit edilen 3 maden ocağı ekiplerce kapatıldı. Ele geçirilen malzemeler de Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerine ...

KÖŞE YAZARLARI

NE BAYRAMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ?
EREĞLİ ‘’DİNAMİKLERİ’’ ZAYIF
Nöbetçi Eczaneler

PİYASALAR

32,5201
34,8002
2.421,65

KDZ.EREĞLİ'DE HAVA DURUMU

kapalı
kapalı 18o

SON YORUMLAR