ANA SAYFA
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
MAGAZİN
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
SAĞLIK
KÜNYE
İLETİŞİM

Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri…

   
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri…

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, beraberindeki heyet ile AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen program çerçevesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Uçar, “çözülmesi gereken, vatandaşlarımızın beklentisi olan bir takım sorunlar var. Bu sorunları biliyoruz. Yani teşhis koyma safhasında değiliz, artık tedavi sürecinde olmamız lazım. İnşallah bunları istişare edeceğiz, değerlendireceğiz” dedi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, beraberinde partisinin Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun, İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol ve bazı İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi üyelerinin de hazır bulunduğu kalabalık bir partili heyeti ile Kdz. Ereğli’de ziyaretler gerçekleştirdi.

Milletvekili Uçar ve beraberindekiler ilk olarak Kdz. Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Uçar, nezaket ziyareti yapmak üzere bir araya geldiklerini ifade ederek, “öncelikle burada olmaktan mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ereğli ilçemizin taleplerini, sorunlarını zatıaliniz ile istişare edelim, değerlendirelim istiyoruz. Şuana kadar geniş kapsamlı bir organizasyon yapamadık. İlçe başkanımıza da teşekkür ediyorum, böyle bir imkan sundular bize. Tabi Ereğli ve bölgemizde yapılacak yatırımlarla ilgili, sorunlarla ilgili, taleplerle ilgili sizleler zaman zaman görüşüyoruz. Tabi yerinde inceleyelim, yerinde görelim istiyoruz, beraber olalım istiyoruz. Ereğli çok önemli ilçelerimizden bir tanesi, geldiğimiz günden beri hem sosyal hem ekonomik, hem siyasi anlamda Türkiye’nin en dinamik ilçelerinden bir tanesi. Başta Erdemir’i bünyesinde barındırması ve buna bağlı irili ufaklı işletmelerin de Türkiye sanayinde çok önemli yer edinmesi münasebetiyle daha çok önem vermemiz gereken ilçelerimizden bir tanesi. Aman aman sorunlarımız yok ama çözülmesi gereken, vatandaşlarımızın beklentisi olan bir takım sorunlar var. Bu sorunları biliyoruz. Yani teşhis koyma safhasında değiliz, artık tedavi sürecinde olmamız lazım. İnşallah bunları istişare edeceğiz, değerlendireceğiz, sık sık bir araya geleceğiz. Sadece zatıâlinizle değil sivil toplum örgütleri ile de önümüzdeki günlerde bir araya geleceğiz. Ereğlimizin eski günlerine, dinamik, hareketli günlerine kavuşabilmesi için neler yapabilir hep birlikte fikir alışverişinde bulunacağız. Sizlerde bu konularda bizlere önemli katkılar sağlıyorsunuz, emeklerinizi ve çabalarınızı biliyorum. Bundan dolayı da çok teşekkür ederiz.”şeklinde konuştu. 

Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun da konuşmasında Ereğli’nin Zonguldak’ın en büyük ilçesi olduğunu söyledi ve “her daim Ereğli, Zonguldak’ın lokomotifi olmuştur. Biz de bugün sizlerle bir hasbıhal edelim, Ereğli’nin konularıyla ilgili ve bizden istenen bir şey varsa onları da değerlendirelim istedik.”diye konuştu.

Kaymakam Çorumluoğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, “Ereğli’nin bizde gözüken, Zonguldak ve Ankara’dan gözüken sorunlarını değerlendirme fırsatımız olacak. Gerçi artık Ankara Ereğli için oldukça yakın bir yer. Bizim bugüne kadarki görev yaptığımız yerlerde hem Zonguldak, hem de Ankara’ya ulaşmak çok rahat ve kolay oldu. Bunun da memnuniyetini ben yaşıyorum. Zaman zaman mecliste de Sayın Vekillerimizi ziyaret ediyoruz ve burayla ilgili sorunları beraberce değerlendirme imkanı buluyoruz.”dedi.

ÇORUMLUOĞLU, “DELİHAKKI SUBAŞI ŞOFÖR ESNAFI İÇİN …”

Kaymakam Çorumluoğlu, Delihakkı Subaşı Şoför esnafının yaşadığı soruna ilişkin bir soruyu ise “Cuma günü biz bu olayı ilçe trafik komisyonunda değerlendirip mahkeme kayıtlarını da inceledik. Mahkeme kayıtlarına göre şuan Ören Mahallesi belediyenin mahallesi olduğu için düzenleme yetkisi belediyeye aittir. Ben belediye başkanımıza ve ulaşım hizmetleri müdürlüğümüze gerekli tavsiyelerde bulundum ama burada o hatta minibüsü olan arkadaşlarında kendi aralarında birlik ve beraberlik içerisinde olup belediye ile görüşmelerini tavsiye ediyorum. Daha önceden Ereğli’de yapılmış bu düzene bağlı Ereğli’de yapılmış çalışmalar var. Buranın ilk bağlanan mahallesi değil buranın ama kaymakamlık olarak bizim de yardımcı olacağımız bir husus olursa elimizden geleni yaparız. Belediye de bizim belediyemiz, Çilek Halk otobüsleri de bizim halk otobüsümüz, Su Başı’ndaki şoförler de kardeşlerimiz. Yani orada hak, hukuk, kanunlar çerçevesinde çözüm ne ise biz hepsine yardımcı olmak için varız. Uzlaşarak, konuşarak, anlaşarak ve hukuk çerçevesinde çözüm bulunması bizim yegane tavsiyemiz. Ben belediye başkanımıza da Cuma günkü toplantıya kendisi başkan yardımcısı ile katıldı, aynı yönde tavsiyelerde kendisine bulundum. İnşallah hayırlı olur diye düşünüyorum” şeklinde cevapladı.

“ESNAF ODALARI EVİMİZ…”

Uçar ve beraberindekiler daha sonra kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’ni ziyaret etti. Kooperatif Başkanı Hikmet Tezel’in rahatsızlığından dolayı bulunamadığı ziyarette heyeti Başkanvekili Yücel Oktay ağırladı.

Oktay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, "Öncelikle ekip olarak yönetim kurulu arkadaşlarımız ile uyum içerisindeyiz. Bölgenin en güçlü kooperatifleri içerisindeyiz. Esnafımıza da müjdeli haber vermek istiyorum. Yüzde 8 olan banka faizleri yüzde 6'ya düşmüştür. 48 Ay olan vadeler 60 aya çıkmıştır. Banka komisyonları da yüzde 1'e inmiştir. AK Parti hükümetine ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ederiz. Her zaman esnafın yanında olan bir Cumhurbaşkanımız var" dedi.

Milletvekili Hamdi Uçar da esnaf odalarına giderken evlerine gittikleri gibi hissettiklerini dile getirerek,  "Esnaflarımızın, vatandaşlarımızın sorunlarına sıkıntılarını çözüm bulunması noktasında çaba gösteren bir Cumhurbaşkanımız var. Faizlerin artması, piyasanın daralması gibi süreçlerden en fazla etkilenen esnaf camiamız. Bunu biliyoruz. İçerideki ve dışarıdaki olaylar vesaire vesaire bir sürü süreç yaşadık. Ekonomi düzelecek, faizler geri gelecek, esnafımız da vatandaşımız da rahatlayacak. Piyasa hareketlenirse iş dünyası hareketlenirse hem üreten hem de tüketenlerin mutlu olması gereken bir düzen olması lazım. Gayret ve çabamız bu yönde. Arkadaşlarımız ile birlikte Ereğli ilçemizde bir dizi ziyaretler yapıyoruz. Nezaket ziyaretlerinde bulunuyoruz. Çok protokol anlamında değil alışılmışın dışında değil normal ziyaretler olması lazım. 1 yıldır hem yerel seçimler, içerideki ve dışarıdaki olaylar nedeniyle gelemedik. Bundan sonra sürekli birlikte olacağımızı ifade etmek istiyorum.”diye konuştu.

ŞOFÖRLER ODASI’NDA İSTİŞARE…

Oda Başkanı Civelek, ziyaretle ilgili düşüncelerini  “güzel bir görüntü oldu. Sizleri bir arada görmek Ereğli ve bizim için çok iyi bir şey. Tabi ufak tefek sorunlarımız var. Onları da uzatmadan kısa başlıklar halinde konuşuruz. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Tabi ki esnaf başkanı olduğumuz zaman her zaman sıkıntılar içerisinde olacağız. O da bizim görevimiz, biz de sizlere ileteceğiz bazı sorunları. Sizler de bizlere yardımcı oluyorsunuz da zaten, bundan sonra da olacağınıza eminim. ”sözleri ile paylaştı.

Milletvekili Uçar, ziyaretleri ilçe başkanı Fatih Çakır’ın organizesi ile gerçekleştirdiklerini kaydederek şunları söyledi:

“Burada olmaktan büyük keyif duyuyoruz. Vatandaşlarımızın taleplerini, sorunlarını çözme konusunda siz Oda olara biz siyaset ayağı olarak mücadele vereceğiz. Bu bir görevdir. Sorunlar bitecek mi bitmeyecek tabi ki, yenisi eklenecek. Ama çözüm için mücadele etmemiz gerekiyor. Sizlerin bize ilettiğiniz talep ve sorunlara karşı gösterdiğimiz hassasiyeti de biliyorsunuz zaten. Sık sık bir araya gelip müzakere etmek, sorunlar konusunda fikir alışverişinde bulunmak yegane isteğimizdir. Bizler de sizleri Ankara’da ağırlamak isteriz. Ereğli önemli ilçelerimizden bir tanesi. Ankara’da Ereğli’den bahsettiğimiz zaman tanımayan, bilmeyen yok. Türkiye’nin ekonomisine katkı sağlayan fabrikaları bünyesinde barındıran bir ilçemiz. Buna bağlı olarak bir takım sorunlar, taleplerde olabiliyor. Biz bu sorunları siyaset ayağı olarak çözmeye gayret edeceğiz.”

“BELDELERE DAHA FAZLA HİZMET GÖTÜRMELİYİZ; ÇÜNKÜ…”

Uçar ve beraberindeki AK Parti Heyeti, daha sonra program çerçevesinde Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş’a makamında ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Demirtaş, beldede yürütülen çalışmalarla ilgili olarak Uçar’a bilgi verdi. Çalışmalarında verdiği destekten ötürü Uçar’a teşekkür eden Demirtaş şunları söyledi:

“Sel olayında AFAD’dan yardım aldık, bize katkı sağladılar. İkili eğitim tek burada kaldı. En eski okullar bizimdi. İl Genel Meclisi, Valimiz, Kaymakamımızın yaptığı çalışmalar sonucu, 24 Derslikli bir ortaokula başlanacağı söylendi. İleriki günlerde de ilkokullarımızla ilgili sorunlarımız var, projeler çerçevesinde onlara da başlanacağı söylendi. Türkiye Belediyeler Birliği’nden sıfır kilometre bir çöp aracımız geldi. Çevre bakanlığımızdan yazımız geldi, süpürge aracımızı tescil edecekler. Bunları beldemize kazandıracağız. Beldemize hizmet ediyoruz,  siz de bize yardımcı oluyorsunuz. Beldem adına size teşekkür ediyorum” dedi.

Milletvekili Uçar, Ereğli’de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret ettiklerini belirterek, “Gülüç, Zonguldak’ın batıdan açılan ikinci kapısı, önemli bir beldemiz. Burada vatandaşa vereceğiniz her türlü destek çok önemli. Bu gayret içinde olan, destek veren, ilçe başkanımız, il başkanımız, milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Daha iyisini yapmak için devam edeceğiz. Beldelerimizin daha kaliteli hizmet alması aynı zamanda şu katkıyı sağlıyor. Beldemizden metropollere göçü onlüyor. Yaşanabilir hale getirebilirsek belde ve köylerimizi, bir yere gitmek istemezler. Onun için bu beldelere daha çok yatırım yapılması lazım. Bunu ben komisyon başkanımıza da dile getiriyorum. Metropollere hizmet geldikçe cazibeli hale geliyor, kırsal kesimden insanlar oraya gidiyor. Buralara daha iyi hizmetler yapmamız lazım. Gülüç’te, Ormanlı’daki insanımızın daha iyi hizmet alması lazım. Biz bu pencereden bakıyoruz” diye konuştu.

İL BAŞKANINA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

İl Başkanı Zeki Tosun da AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın düzenlediği bir program çerçevesinde Ereğli’de bulunduklarını belirterek, Başkan Demirtaş’a başarılar dilediğini ifade etti.

Ziyarette, Gülüç Belediye Başkanı Demirtaş ve belediye çalışanları tarafından AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun’a doğum günü sürprizi yapıldı. Tosun, kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını, Milletvekili Uçar, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve AK Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte kesti.

Tosun, “Sosyal  medya olmasa doğum günümüzü kendimiz bile bilmeyeceğiz, çok duygulandım” diye konuştu.

Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 1
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 2
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 3
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 4
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 5
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 6
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 7
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 8
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 9
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 10
Milletvekili Uçar, İl Başkanı Tosun ve Çakır’dan istişare ziyaretleri… - 11


YORUMLAR


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler


Ak Partili vekiller, İstanbul seçimlerine dikkat çekti

Ak Partili vekiller, İstanbul seçimlerine dikkat çekti


Ak Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Hamdi Uçar ve Ahmet Çolakoğlu partilerinin Ereğli ve Alaplı ilçelerinde düzenlenen bayramlaşma programlarına katıldı. Ak P...
Demirtaş, Başol ve Çakır, yatırımları görüştü

Demirtaş, Başol ve Çakır, yatırımları görüştü


Zonguldak´ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte AK Pa...
Tosun istişare toplantısına katıldı

Tosun istişare toplantısına katıldı


Ak Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in katılımıyla video konferans yöntemiyle 81 il başkanları toplantısı yapıldı. Zonguldak&rsquo...

Son Eklenen Haberler


AK PARTİ GÜLÜÇ’TE SEÇİMİ KAZANMIŞ!
Siyaset

AK PARTİ GÜLÜÇ’TE SEÇİMİ KAZANMIŞ!


Gülüç Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez, “1987’den 1989 a kadar bizim olan ve bir oldu bitti ile Ereğli’ye bağlanan Göktepe, Dağlar...
ZEYNEP DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ…
Spor

ZEYNEP DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ…


Karadeniz Ereğli’de Zeynep Tuncay, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branşı’nda dünya üçüncüsü oldu. Ereğl...
SEZER: “KAYBEDECEK 5 YIL DAHA YOK”
Siyaset

SEZER: “KAYBEDECEK 5 YIL DAHA YOK”


Karadeniz Ereğli’nin beş yıldır çoğu hizmetten mahrum bırakıldığını öne sürdü AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, şehrine hizmet vermediğin...
MURAT SESLİ: “MURAT SESLİ KAZANACAK”
Siyaset

MURAT SESLİ: “MURAT SESLİ KAZANACAK”


Bir dönem Karadeniz Ereğli belediye başkanlığı yapan Murat Sesli, “birbirlerine saldırmaları lazımken her iki aday da bana saldırıyor. Neden? Çünkü ...
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU!
Gündem

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU!


31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkın...
“İKTİDAR GÜCÜ BAŞKA ONU KULLANMAK LAZIM”
Siyaset

“İKTİDAR GÜCÜ BAŞKA ONU KULLANMAK LAZIM”


Özhaseki: “Ömer Selim Bey kardeşime sizler izin verirseniz önünü açarsanız, onu desteklerseniz Allah'ın izniyle ben de buranın bir evladı ...
BİR KİŞİ VERESİYE DEFTERİNİ ÖDEDİ
Yaşam

BİR KİŞİ VERESİYE DEFTERİNİ ÖDEDİ


Karadeniz Ereğli’de bir hayırsever, bakkal veresiye defterindeki borçların tamamını ödedi. Potbaşı Mahallesi’nde bakkal işleten Muammer Arslan, iş yerin...
TIRLA ÇARPIŞAN OTOBÜS REFÜJE ÇIKTI: 1’İ AĞIR 15 YARALI
Asayiş

TIRLA ÇARPIŞAN OTOBÜS REFÜJE ÇIKTI: 1’İ AĞIR 15 YARALI


Düzce’de şehirlerarası yolcu otobüsü, önünde seyir halinde olan tıra arkadan çarpıp refüje girdi. Refüjün çamurlu olm...
EREĞLİ´DE TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI
Gündem

EREĞLİ´DE TRAFİK DENETİMLERİ ARTIRILDI


Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Şube Ekipleri Çetin Apatay Bulvarında otomobil ve ticari ara...
DENİZDE BULUNAN CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU
Asayiş

DENİZDE BULUNAN CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU


Zonguldak’ın Ereğli’de denizde ölü bulunan 25 yaşındaki gencin kimliği belli oldu. Gencin isminin Armağan Salman olduğu öğrenildi . Ereğli il&ccedi...

KÖŞE YAZARLARI

NE BAYRAMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ?
EREĞLİ ‘’DİNAMİKLERİ’’ ZAYIF
Nöbetçi Eczaneler

PİYASALAR

32,4387
35,1344
2.328,44

KDZ.EREĞLİ'DE HAVA DURUMU

kapalı
kapalı 14o

SON YORUMLAR