ANA SAYFA
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
MAGAZİN
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
SAĞLIK
KÜNYE
İLETİŞİM

Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı

   
Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı

Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, “Ereğli’de güzel bir hava yakalandı. Güzel bir birliktelik yakalandı, Kaymakamımız, Ticaret Odası, Yerel Yönetim, Bizler, hep birlikte şehre nasıl daha fazla katkı sunabiliriz diye çalışıyoruz.  Yaptıklarımızı ifade ettik, yapacaklarımızı ifade ediyoruz. Vatandaşımızın menfaatine her şeyde destek vereceğiz, vatandaşın menfaatine olmayan konularda ise ret cevabımızı vereceğiz” dedi.

Karadeniz Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, parti binasında düzenlediği basın toplantısında 2019 yılında sürdürülen çalışma ve hizmetleri anlattı.

Zonguldak Ereğli yolunun küçük bir bölümü dışında tamamlandığını söyleyen Çakır, mesafenin artık kısaldığını ifade etti.

Eğitim, sağlık, ulaşım alanındaki çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Çakır, 31 Mart yerel seçimleri üzerinden 9 aylık bir süre geçmesine ve belediye meclisinde yerel yönetime, halkın çıkarına olacak her projede destek vermelerine rağmen ciddi bir projenin üretilemediğini söyledi.

Oyak-Erdemir, hakkında da açıklamalarda bulunan Çakır, başta istihdam olmak üzere yapılacak yatırımlarda bölgenin ve bölge insanının göz ardı edilmemesi gerektiğine vurgu yaptı. Oyak’ın bölgeyi Endüstri Bölgesi olarak değerlendirilme çabalarının bu beklentilerle anlam bulacağını sözlerine ekledi.

 

ÖNCE YAPILANLARI, SONRA YAPILACAK OLANLARI ANLATTI

Çakır, teşkilat binasında düzenlediği ve 2019 yılını değerlendirdiği basın toplantısında başlıklar halinde şu konulara değindi:

“ULAŞIM HİZMETLERİ

2019 yılında uzun süredir devam eden Ereğli Zonguldak yolunu -bir bölgesi hariç, köprülü kavşağın bitimi, orada bir mahkeme kararı var- tamamlamış olduk. Vatandaşlarımızın hizmetine açmış olduk. Artık Zonguldak ereğli’ye daha yakın, daha kaliteli bir yolla yolculuk yapılması sağlandı.

Diğer taraftan Ereğli Devrek yolunun Ereğli-Çaylıoğlu kısmı bizim olmazsa olmaz dediğimiz bir yoldu 2019 yılında onu da hizmete açmış olduk. Tabii geçtiğimiz günlerde bazı özel fotoğraf çekimleriyle çukurların daha derin gösterildiği, daha yatay çekimlerle resimlerin çekildiği görüntüler de olmadı değil. Şu an itibarıyla orada 4 cm’lik sıcak kaplama yaptırıyoruz. Çalışmalar devam ediyor. İki km’lik kesim bitti, kalan kısım da hava şartları elverirse on onbeş gün içinde tamamlanacak. Ayrıca Zoroğlu geçidi dediğimiz alt kısmı da vatandaşlarımızın kullanımına açacağız.  Toplam on onbeş gün süre zarfında, iyi bir yol olarak, tamamı bitmiş olarak Çaylıoğlu’na kadar hizmete açmış olacağız. Hayırlı uğurlu olsun.

EĞİTİM YATIRIMLARI

Milli Eğitimle alakalı, 2019 yılının ikili eğitimden, tekli eğitime geçmenin yılı olacağını söz vermiştik. Bu sözümüzü tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz.  2019 yılında, 24 derslikli Bahçelievler ilkokulu, 24 derslikli Kavaklık ilkokulu, Cumhuriyet Ortaokuluna 24 derslikli ek bina, Ereğli Lisesi 24 derslikli, Turizm Otelcilik Piri Reis 16 derslikli,  Nurdan ve Ahmet Orhan Oğuz anaokulu 4 derslikli ve aynı zamanda 32 derslikli olan, güçlendirmesi yapılan Atatürk Ortaokulu öğrencilerimizin hizmetine açılmış oldu. Bir ilçe olarak baktığınız zaman yedi eğitim kurumunu açmak önemli bir başarıdır. Bu anlamda mutluyuz.

SAĞLIK HİZMETLERİ VE YATIRIMLARI

Sağlık Bakanlığı ile ilgili hepinizin malumudur. Zaman zaman basında çeşitli görüşlere yer veriliyor. Bunlarla ilgili de doğru bilgileri sizinle paylaşayım. 2019 yılında Devlet Hastanemize 3 kadın doğum uzmanı, 2 radyoloji uzmanı, 2 tane fizik tedavi uzmanı, 1 tane dahiliye uzmanı, 1 tane psikiyatri uzmanı, 1 tane ortopedi uzmanı,  1 tane Çocuk hastalıkları uzmanı, 1 tane göz uzmanı, 1 tane kardiyoloji uzmanı, 1 tane göğüs hastalıkları uzmanı, 1 tane plastik cerrahi uzmanı ve 14 tane pratisyen hekim ataması yapılmıştır 2019 yılında. Aktif çalışan Radyoloji hekimi sayısı 3 olup, izindeki hekimin dönüşüyle 4 olacaktır. Bu bize çok daha hızlı şekilde vatandaşa hizmet imkanı olacaktır. Kardiyoloji uzmanının ataması yeni yıl için sisteme düşmüştür, bir ay süre içinde göreve başlayacak. Şu anda Zonguldak İl Sağlık Müdürlüğü’nde geçici görevle kardiyoloji uzmanı Ereğli’de vatandaşların hizmetinde. Ereğli’de iki tane olan göğüs hastalıkları uzmanı, Zonguldak Göğüs Hastalıkları hastanesinde geçici olarak hizmet vermektedir. O da döndüğü zaman bizim iki göğüs hastalıkları uzmanımızla daha iyi hizmet vereceğiz.

Kardiyoloji ile ilgili olarak Ereğli’nin kadrosu dört. Açıklananla beraber şu anda bir olacak. Ama ikincisini de takiben isteyeceğiz. 2020 yılı içinde en az ikinci kardiyoloji uzmanını da Ereğli’ye getirmiş olacağız. Böylece bölge anlamında en iyi hastaneye sahip, böyle bir doktor sayısıyla bölgeyehizmet ediyor. Alaplı, Kozlu’dan bile hastalar geliyor. Sağlıkta vatandaşa kaliteli hizmet sunmuş oluyoruz.

PTT BİNASI

2019 yılında müteahhitin iş bırakması ile tekrar ihaleye çıkartılan PTT inşaatı vardı. Bunun da kabası bitti, ince kısmında çalışmalar sürüyor 2020 başlarında orayı hizmete açacağız. 2019 yılında ekonomik tedbirlere rağmen, bunu da hükümetimiz ve vekillerimizin desteğiyle Ereğli’ye kazandırmış olduk.

2020 YILINDA ÖNGÖRÜLEN YATIRIMLAR

Köylerimizde her türlü asfalt, altyapı, kanalizasyon, çocuk parkı, su, parke ihtiyacında vatandaşımızın yanında olduk. Kırsalımızda, şehrimizde ne varsa köyümüzde de o olması anlamında sıcak asfalt dahil köylerimizi tanıştırmış olacak. Bunlar devam edecek,  insanoğlu yaşamı devam ettiği sürece ihtiyaçlar da devam edecek.

ÇAYLIOĞLU DEVREK YOLU

2020 yılında planladıklarımızı da sizinle paylaşmak istiyoruz. Biraz önce ifade ettik,  Ereğli Devrek yolunun Çaylıoğlu-Devrek bölümünde de Bayburt Grup’un şantiyeyi kurmasını bekliyoruz. Şu anda ihale onda görünüyor. Eğer bu zamanda işi bırakır ya da gerekli çalışmayı yapmazsa, yeniden ihale edilmesi için Karayolları Genel Müdürlüğü nezdinde girişimlerde bulunup,  2020 yılında da kalan Çaylıoğlu Devrek bölümü için çalışmaların hız kazanmasını bekliyoruz.

ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ

Onun yanında, yıllardır söz verdiğimiz Eski Devlet Hastanesi alanının üniversite ampüs alanı olması için sona yaklaşmış durumdayız. Şu an yasal hiçbir engel kalmadı, Avam proje çiziliyor bitmek üzere.  Onun da akabinde yaklaşık altı ay diyoruz, Haziran ayı civarında temeli atacağız. Bu temelle birlikte hep beraber, Ereğli’deki STK’larla, siyasi partilerle, eğitim camiasıyla birlikte hangi ölümleri talep etmemiz gerektiğini BEÜ rektörlüğünden ve YÖK’ten talepte bulunacağız.

Kepez’deki eğitim fakültesinin yerinde kalmasını, bize ilave öğrenciler getirecek bir hukuk, mimarlık, güzel sanatlar gibi, siyasi partiler, stk’larla, eğitim camiasıyla Ereğli’yi geleceğe taşıyacak bir projeyi ortaya koymalıyız. Hayırseverlerimiz var. Önümüzdeki günlerde hayırseverimiz bağışını yapacak. OYAK’ın bir fakülte sözü var. Ticaret odasının var. O araziyi genişletmeye çalışıyoruz. SİT Alanı ile olan kısmı da birleştirebilirsek, kampus alanımızı çok daha büyük hale getirmek istiyoruz.

EĞİTİM VADİSİ

Onun dışında, 2020 yılında Eğitim Vadisi dediğimiz bölgede, bir bilim sanat merkezi inşaatı devam ediyor. Hayırseverimiz  Hayrettin Yavuz’un katkısıyla yapılıyor. Ereğli’ye de bölge insanına da çok büyük katkılar getirecek. Çünkü yüzde bir buçuğa giren öğrencilerin gittiği  bilim sanat merkezinde Ereğli Alaplı olarak 300 öğrenci vardı, Zonguldak’a gidince sayı yüz elliye düştü. Ereğli’de olunca sayı yeniden yükseldi. Bu sayıyı 300’lere, 500’lere taşımak istiyoruz. Ereğli ve Alaplı bölgesinin zeki çocuklarına, milletimize memleketimize gelecekte hizmet edecek  gençlerini hazırlama noktasında böyle bir katkı sunmak istiyoruz.

GÜLÜÇ’E İLK OKUL VE ANA OKULU

Gülüç beldemiz ile ilgili Milletvekillerimize, İl Genel Meclisimize  ve İl Başkanımıza ayrıca teşekkür ediyoruz. 24 derslikli ortaokulu yatırım programına aldırdık. Önümüzdeki günlerde ihalesine çıkılacak ve 6 derslikli olan ortaokulu 24 derslikli yapıyoruz. 2020 yılında Gülüç’e bir ilkokul ve anaokulunu programa aldırmak istiyoruz. Bunu takip edeceğiz.

E-Sınav merkezi… Daha önce üniversite sınavları Zonguldak’ta yapılıyordu. Bunu aldık. Şimdi de ehliyet için Ereğli ve Alaplı’dan başvuran 2 bin civarında kardeşlerimizin, dağ evleri mevkisinde bulunan, hazırlıkları yapılan mesleki eğitim merkezinde e-sınavlarını yapacağız.

2019 yılı içinde sayın Kaymakamımızla birlikte Açıköğretim Sınavlarımızın Ereğli’de yapılması ile ilgili Anadolu Üniversitesi’ne bir ziyaret gerçekleştirmiştik. Bu ziyaret çerçevesinde Açıköğretim Sınavlarının Ereğli’mizde yapılması kararı verilmiştir. Bu kararın tarih planlaması şu anda yapılmaktadır. Açık öğretim sınavları üç yıl önce planlanıyor yer ile ilgili, bunu öne çekmeye çalışıyoruz.  Önümüzdeki günlerde sayın kaymakamımızla birlikte Anadolu Üniversitesi Rektörlüğüne bu amaçla bir daha ziyarette bulunacağız.  Bu tarihin en öne alınmasını, hava şartlarında, yoğunluktan dolayı Zonguldak’ta değil Ereğli’de öğrencilerimizin bu hizmeti almasından yanayız.

KAYMAKAMLIK VE EMNİYET BİNASI

2020’de Ereğli’nin kamu yatırımı anlamında en önemli eksiklerinden olan Kaymakamlık binası ve Emniyet Müdürlüğü binasının ihalesini yapmak istiyoruz. Şu andaki Emniyet Müdürlüğünün bir iki ay içinde taşınarak, askeri lojmanlara kadar olan bölgede yaklaşık 15 bin metrekare kapalı alan, 10 bininin hükümet konağı, 5 bin metrekaresi emniyet müdürlüğü olmak üzere 30 milyonun üstünde bir maliyetle, bunun ihalesini yapmak istiyoruz. En kısa zamanda tamamlanıp, Ereğli’ye yakışan bir hükümet konağı ve emniyet müdürlüğü olmasını istiyoruz.

KAVŞAK DÜZENLEMESİ ÇÖZÜM OLMADI

2019 Mart’ta belediye seçimleri tamamlandı. O günden bu güne Ereğli’de bir hizmet göremiyoruz. Trafikle ilgili çözüm için İş Bankası önünde bir ışıklandırma çalışması yapıldı. Bu ışıklandırma, arkasındaki kavşağı, pazaryeri ve Hatip’e çıkacak yolcu ve sürücüleri engellemiş oldu. O bölgeye bir alt geçit yapılmasından yanayız. Oraya, bir de iskele camisinin bulunduğu bölgeye bir alt geçit yapılarak, gündüz nüfus yoğunluğunu çok daha rahat sağlayabiliriz. Işık çözüm olarak durmuyor.

YEREL YÖNETİM SOMUT BİR PROJE GELİŞTİRMEDİ

Büyük projeler anlamında yerel yönetimlerin dokuz aydır ortaya koyduğu somut bir proje yok. Zaman su gibi akıyor. Dokuz ay bitti, Elli bir ay kaldı, bu sürenin sonunda yeni yerel yönetimler seçimi yapılacak. Bu anlamda  Ereğli’nin menfaatine her türlü projede her türlü desteği veriyoruz. Ereğli’nin menfaatine olmayanlarda da ret cevabımızı veriyoruz. 

İMAR REVİZYONU

Buradan özellikle ifade etmek istiyorum. Revizyon ile alakalı grubumuzun evet demesinin sebebi, hem TSO, hem iş dünyasından gelen talepleri değerlendirdik. Geçmişte sac tüccarlarımız vardı, bunlara bakış şuydu, kolay kazanan, rahat yaşayan, şehirden kopuk diye eleştirilen grubunun, sac tüccarlarının aramızdan ayrılmasından sonra değerleri anlaşıldı. Ekonomiye katkıları, şehrimize katkıları daha iyi anlaşıldı.

Bugün müteahhitlerle ilgili, inşaat işleriyle uğraşanlara kamuoyunda farklı bir anlam yüklenmeye çalışılıyor. İmarda yapılan bir yolsuzluk usulsüzlük varsa ret cevabımızı veririz. Revizyon içindeki olumsuzlukları yargıya taşıyabiliriz ama bu imar revizyonu yapılmayacak demek değildir.  Bugün Kıyıcak mahallesi doğalgaz bekliyorsa, imar revizyonu gerekiyorsa, biz buna vatandaşlarımızın lehine evet demek zorundayız. Diğer bölgelerde de hakeza… Ören’de, Yenimahalle’de ciddi bir inşaat karmaşası var. Bu bölgelerin değerlendirilmesi lazım bunun için de imar revizyonu lazım. Biz tamamı ile alakalı evet dedik. İçinde usulsüzlük yapılacaksa biz buna tabii ki grup olarak ret vereceğiz.

MÜTEAHHİTLER ZAN ALTINDA BIRAKILMAMALI

Bir de inşaat sektörü Ereğli’de 3-4 bin istihdam sağlıyor. Bölgesine ekonomik katkı sağlayan bir sektör. Her müteahhidi haksız kazanç sağlayacak veya toplumun gözüne bunları böyle sunarak hata yapıyoruz. Aralarında çürük elma varsa, hem belediye, hem bizler, hem de yargı gereğini yapacaktır.  Ama bu kadar inşaat sektöründeki insanları zan altında bırakmamak lazım.

ELMATEPE’DE BELEDİYE ÜST GEÇİT YAPABİLİR

Elmatepe’de üzücü bir kaza yaşandı. Yaralılarımıza şifa, kaza yapan sürücümüze geçmiş olsun diyorum. Burası Kepez- Gülüç köprüsü arası Ereğli Belediyesine devirli. Belediye istediği düzenlemeyi yapabilir, üst geçit, alt geçit, ışıklı sinyalizasyon yapmak isterse karayolları ile istişare ederek, bu kararı alabilir. Ama bizler yerel seçimlerden hemen sonra Karayolları Bölge müdürümüzle birlikte, bölgede incelemelerde bulunduk ve o bölgeye yapılacak üst geçidi 2020 yatırım programına aldırdık. Orada yapılması gereken, bize göre, şu anki Elmatepe durağının yüz metre kışla tarafına çekilmesidir. Bu da belediyenin yapabileceği bir uygulamadır. Çünkü Devrek yol ayrımından Kışla bölgesine gelen sürücülerin görüş mesafesini arttırmamız lazım. Üst geçit tabii ki bugüne kadar yapılmalıydı, bu anlamda bizde bir eksiklik varsa halkımızdan özür dilemesini biliriz. Ama devir yetkisi belediyededir. Karayolları ile bunu çözebilecekleri kanaatindeyiz. Daha önce Ereğli belediyesi burada bir üst geçit çalışması yapmıştı. Bugünkü yönetimde çok rahatlıkla bunu yapabilir. On danışmanın maliyetiyle burada bir üst geçit yapılabilirdi. Tabii bu karayolları ile yapılacaksa biz bunu programa aldırdık, en kısa zamanda yapılması için elimizden geleni yapacağız.

EREĞLİ’DE GÜZEL BİR HAVA YAKALANDI

Ereğli’de güzel bir hava yakalandı. Güzel bir birliktelik yakalandı, Kaymakamımız, Ticaret Odası, Yerel Yönetim, Bizler, hep birlikte şehre nasıl daha fazla katkı sunabiliriz diye çalışıyoruz.  Yaptıklarımızı ifade ettik, yapacaklarımızı ifade ediyoruz. Vatandaşımızın menfaatine her şeyde destek vereceğiz, vatandaşın menfaatine olmayan konularda ise ret cevabımızı vereceğiz.”

 

 

Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı - 1
Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı - 2
Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı - 3
Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı - 4
Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı - 5
Çakır, 2019 yılını değerlendirdi, yatırım ve hizmetleri anlattı - 6


YORUMLAR

ALAATTİN UÇAR | 15 Ocak 2020
Teşekkürler başkan bazıları konuşur Ak parti kadroları hizmet yapmaya devam eder


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler


Çakır, yeni PTT binası için Başmüdür Meşeli´ye teşekkür etti

Çakır, yeni PTT binası için Başmüdür Meşeli´ye teşekkür etti


Ak Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, Zonguldak´ta PTT Başmüdürü Mehmet Meşeli´yi ziyaret etti. Çakır ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, PTT Zonguldak...
SERA OSB yatırım programına alındı

SERA OSB yatırım programına alındı


Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odasının öncülüğünde başlatılan Zonguldak Çaycuma Tarıma Dayalı İhtisas Organize Sanayi Bölgesi´nin(Sera OSB) yatırım programına alındığı bildirildi....
 Zonguldak İl Genel Meclisi toplandı… YATIRIM PROGRAMI BELLİ OLDU

Zonguldak İl Genel Meclisi toplandı… YATIRIM PROGRAMI BELLİ OLDU


Zonguldak İl Genel Meclisi'nin aralık ayı 4. Birleşimi, Meclis Başkanı Necdet Karaveli başkanlığında yapıldı. Toplantıda 2022 yılı yatırım programı ve çeşitli komisyon rap...

Son Eklenen Haberler


UÇURUMA YUVARLANMAKTAN KURTULDU!
Asayiş

UÇURUMA YUVARLANMAKTAN KURTULDU!


Zonguldak’ta meydana gelen kazada, metrelerce yüksekten düşmekten son anda kurulan otomobilin sürücüsü yaralandı. Zonguldak-Ankara karayol...
ZONGULDAK’TA KONUT SATIŞI RAKAMLARI!
Ekonomi

ZONGULDAK’TA KONUT SATIŞI RAKAMLARI!


Türkiye İstatistik Kurumu’nun verilerine göre geçen Mart ayında Zonguldak’ta 485 konutun satışı gerçekleştirildi. TÜİK, 2024 yılı Mart ...
ZONGULDAK’TA YASADIŞI SİLAH TİCARETİ!
Asayiş

ZONGULDAK’TA YASADIŞI SİLAH TİCARETİ!


Zonguldak’ta yasadışı silah ve mühimmat ticareti operasyonunda 6 şüpheli yakalandı. Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ...
ÖZÖLÇER’E ZİYARET
Gündem

ÖZÖLÇER’E ZİYARET


Z onguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Demir&r...
ZONGULDAK İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI “KİM” BELLİ OLDU
Siyaset

ZONGULDAK İL GENEL MECLİSİ BAŞKANI “KİM” BELLİ OLDU


Zonguldak'ta İl Genel Meclisi Başkanlığı seçimini AK Partili Necdet Karaveli kazandı. Meclis Başkanlığı seçimi yapıldı. Seçimlerde AK Parti’den ö...
TURİZM UNSURLARI BİRBİRİNİ TAMAMLAMALI
Eğitim

TURİZM UNSURLARI BİRBİRİNİ TAMAMLAMALI


Z onguldak’ın ilçesi Ereğli’de, Turizm Haftası dolayısıyla Zonguldak Turizmi, Kariyer ve Endüstriyel Miras konulu panel gerçekleştirildi. ...
EREĞLİ’DE İKİ BÖLÜM DAHA AKREDİTE EDİLDİ
Eğitim

EREĞLİ’DE İKİ BÖLÜM DAHA AKREDİTE EDİLDİ


ZBEÜ, eğitimde kalite çıtasını yükseltmeye davam ediyor. Bünyesindeki Karadeniz Ereğli Eğitim Fakültesi’ne ilköğretim matematik öğretm...
BAKANLIKTAN ZONGULDAK’A SPOR YATIRIMI
Siyaset

BAKANLIKTAN ZONGULDAK’A SPOR YATIRIMI


Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın Zonguldak’a spora ve sporcuya verdiği desteğin aralıksız olarak devam ettiğini bildiren AK Parti Zonguldak İl Başkanı Mustafa &Cc...
AK PARTİ, POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ
Siyaset

AK PARTİ, POSBIYIK’I ZİYARET ETTİ


Türkiye Mahalli İdareler Seçimleri’nde Zonguldak’ın ilçesi Ereğli’de zafer elde eden CHP’li Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı, A...
ENFLASYON DÜZELTMESİ İŞLEMLERİNDE ÜCRET ÖDEMESİ UYARISI!
Ekonomi

ENFLASYON DÜZELTMESİ İŞLEMLERİNDE ÜCRET ÖDEMESİ UYARISI!


Zonguldak Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Hasan Kahveci, mali tablolara uygulanacak olan enflasyon düzeltmesi işlemleri için ücret &...

KÖŞE YAZARLARI

NE BAYRAMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ?
EREĞLİ ‘’DİNAMİKLERİ’’ ZAYIF
Nöbetçi Eczaneler

PİYASALAR

32,5073
34,7685
2.491,10

KDZ.EREĞLİ'DE HAVA DURUMU

kapalı
kapalı 13o

SON YORUMLAR