ANA SAYFA
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
MAGAZİN
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
SAĞLIK
KÜNYE
İLETİŞİM

AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!”

   
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!”

 AK Parti Karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır, üniversite kampüsü ile ilgili olarak. “Eksiklerimizi hatalarımızı söyleyeceğiz ama şucu, bucu, buralı şuralı diyerek bölünmeyeceğiz, bu oyuna gelmeyeceğiz” dedi. Çakır, “Rektörlükse rektörlük, YÖK’se YÖK, Ahmet Mehmet, fark etmez. Yüz milyonluk yer verdik. Zonguldak’taki üniversite yatırımlarının tamamı rektörlük tarafından yapıldı. Ereğli’dekilerin hepsi hayırseverler tarafından yapıldı. Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var. Eski ayrışmalar artık yok” ifadelerini kullandı.

Çakır, Ereğli FM’de yayınlanan ve Gazeteci Fikri Kapan’ın sunduğu programda,  koronavirüsün bölgede de etkili olduğunu, bu kapsamda Kaymakam İsmail Çorumluoğlu başkanlığında bir heyet oluşturulduğunu söyledi.

Ereğli’nin Türkiye’de örnek çalışmalar yürüttüğünü belirten Çakır şöyle konuştu:

“Ereğli bu süreçten yüzünün akıyla çıkmıştır.  Gıda dağıtımı, sosyal yardımlaşma desteği yardımları yapıldı. 13 bin aileye biner liralık destek verdik.  İş dünyasında dükkânlarını kapatanlarla ilgili çalışma yaptı. Kaymakamlık tuhafiyeciler, servisçiler, çay ocaklarına kadar ilgilendi. Hastanemizin erken zamanda yapılmış olması, Ereğli’de süreci çok daha büyük imkânlarla karşıladı. Bu anlamda  Sağlık çalışanlarımıza şükranlarımızı sunuyorum. 60’lar oranında Ereğli ve Alaplı’da vakamız var. 4 tane de vefat eden var. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, hastalara da acil şifa diliyorum. Bugün Avrupa’nın ülkelerine yardımcı olan bir ülke olmamız ayrıca mutluluk veriyor.  Ekonomi de çok önemli. Kontrollü bir şekilde devam ediyoruz. İş dünyasına, esnafa ve çalışanlara kısa dönem çalışma ödeneği verdik. Ereğli’de 5 bin kişiye destek verdik. Çalışmalarında yardımcı olduk. Ereğli uyum içinde güzel bir mücadele verdi.”

“BUNDAN SONRA DAHA SIKI TUTACAĞIZ!”

Çakır, normalleşme sürecinde vatandaş tutumuna yönelik olarak şunları söyledi:

“Bundan sonra işi daha da sıkılaştıracağız, iyiniyetimiz başarısızlığa yol açmamalı. Herkes hafta sonları  özgürce gezebiliyorken, kendi hatalarımız yüzünden başkalarını mağdur etmeyelim. Sosyal Mesafe, maske ve temizlik kurallarına uyalım. Yaşayan biliyor. Yoğun bakımda yatanlara sorsunlar. Buradan uyarıyoruz, lütfen bu örnek mücadeleyi aksatmayın, maske takmak zor değil.  Bu konuda destek vereceğiz.

İsimleri açıkladığınız zaman insanların yaşamını ve ticari hayatını tehlikeye atıyorsunuz. İsim verdiğiniz zaman bilinçaltında iz kalıyor. Bir kuaför dediğinizde bir yıl iki yıl izi kalacak. Buna bakış açısı değişecek, o insanı yalnızlığa iteceksiniz. Zaten oralarla irtibat kesiliyor, gidip gelenler takibe alınıyor. Alaplı’da bir işyerinde oldu, Ereğli’deki akrabaları da filyasyon sürecine dahil edildi. Bunların arasından sızma yapılırsa çok daha büyük rakamlara ulaşıyor. Ereğli bunu iyi takip etti. İnşallah bu işin sonuna kadar böyle gideriz. Bu işe hassasiyet göstermeli, üç kurala uymalıyız. Ceza geldiği zaman ilçe başkanına geliyor, ceza yedim diyor. Yok kardeşim. Bu k onuda kolaylık sağlayamayız. Bariyerler kurulunca zor oldu dediler. Zaten zor olsun diye yapıldı bu işler.”

Çakır, kırsalda koronavirüs mücadelesinin daha kolay yapıldığını, insanların tarlalarına gidebildiğini, sürecin daha rahat geçtiğini söyleyerek, “Merkezde de 65 yaş üstüne gösterdikleri sabır için teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı, rakamların doğru açıklanmadığı eleştirilerine ise, “Haberleşmenin aldığı seviye itibarıyla hiçbir şey gizli kalmaz. Vefatta herkes sayıları, yerleri biliyor. Biz milletin ocakta şubatta yaşadığını biraz daha geç yaşayınca, daha hazırlıklı yakalandık. Yoğun bakım seviyemiz dünya ortalamasından çok yüksek olduğundan daha rahat bir mücadele süreci atlattık. Tecrübe de kazandık bu arada.  Türkiye’de bu rakamlar daha yüksek olsa, Ereğli’de de çok daha yüksek olurdu. Sürece müdahale etmek için bu rakamların net olarak alınması gerekiyor” cevabını verdi.

KIRSALDAKİ ÇALIŞMALAR

93 köyün hepsinde su sorununun çözüldüğünü ifade eden çakır, “Kimi zaman su kaynakları yer değiştiriyor. Yaz aylarında nüfus artışı nedeniyle sıkıntı yaşanabiliyor. Çeşitli projelerle bunları aşmaya çalışıyoruz. DSİ Suyu Ereğli belediyesi üzerinden dağıtıyor. Biz de ücreti mukabilinde bunu verelim dedik. Ereğli Belediyesi ve kaymakamlık ile bir protokol imzalandı. Zamanında dönemin belediye başkanına bunu imzalatamamıştır. Süreci bugüne getirene kadar anamız ağladı. 12 köye kendi debisiyle akacak su . Kot kurtarırsa iki köye daha vermek istiyoruz. 12 bin insanımızın yazın suya ihtiyacı olmayacak. Bunu 2,5 yıldır altyapısını hazırladık, kendi belediye başkanımıza imzalatamadık. Şimdi böyle bir protokol imzalandı. Bunları 12 tane muhtarımız, il genel meclisi üyelerimiz biliyor.  Hadi bizde imzalamadınız, giderayak Büyük Birlik’te iken imzalasaydınız. Geçenlerde özel idare müdürümüz, il genel meclisi üyelerimizle inceleme yaptık. Göletlerle ilgili de çalışıyoruz. Bunları özel idareye alabilirsek, iki göletten de 30 40 köye daha su sağlamış olacağız” dedi.

Yollarla ilgili sıcak asfaltlar yapıldığını ifade eden Çakır şöyle devam etti:

“Şu an başka bir şeye başlıyoruz. Yol sorunumuz yok. Ereğli devrek yolu bittiğinde sıcak asfalt olacak. Bir kilometre sıcak asfaltın maliyetine on kilometre beton asfalt yapacağız. Başarılı olursa her sene on kilometre sıcak asfalt yapabiliyorsak, elli kilometre beton yol yapacağız. Onbeş yirmi yıl garantili yol yapacağız. Her bölgede ikişer kilometre denemek istiyoruz. Olumlu sonuç verirse her sene elli altmış kilometre yapacağız.  Yollarımız şu anda iyi.

Tam anlamıyla alamadığımız konular olabilir ama Zonguldak ortalamasına göre Ereğli en iyi noktadadır. Yoldan yana köylerde sorunumuz yok. Su sorununu da üzerinde durarak çözüyoruz.  Çocuk parkları istiyorlar. Altyapı, kanalizasyon borularını veriyoruz. Bundan sonra özel idare kaynaklarının birazını istihdama ayıracağız. Tarım korona sürecinde önem kazandı. Bölgede  ekilmemiş arazi bırakmamak istiyoruz. Saleple ilgili çalışmalar yapıyoruz. Kilosu yaşken 300-400 lira, kurusu 700-800 lira. Ekmeden yetişiyor bölgemizde.  Bunu yetiştireceğiz, ekonomiye kazandıracağız.”

YOL SORUNLARI…

Ereğli-Zonguldak yolunda herhangi bir sorun kalmadığını, mahkeme kararlarından kaynakların son sorunların çözüldüğünü ve kısa zamanda yapılacağını ifade eden Çakır, “Üçköy yolunda alt geçit çalışmamız var. Bayat’ta bir alt geçit var. İlçe yol ayrımı gibi çok güzel bir kavşak var. Kelçe’den çaylıoğlu’na kadar sıcak asfalt dökülüyor.  O yolla ilgili başka bir müjdemiz olacak. Çaylıoğlu-Devrek yolu Bayburt Grup’un alt işletmesinde. Biz çalışmamızı yaptık. Karayolları ve ulaştırma bakanlığında girişimlerimiz oldu. Bayburt Grup yapmayacaksa başka bir alt üstleniciye verilsin.  Aşağı kayalıdere şelaleleri tarafına gittik. Sorduk, kimse eski yoldan gitmiyor artık. Eski yol unutulmuş.  Çaylıoğlu Devrek arasındaki 32 kilometrenin 16 kilometresi yapılmış, kalanı yapılacak. Sadece taşeron firmadaki işe başlama sorununu çözebilirsek kalan 16 kilometreyi de yapmak istiyoruz.  İki yıl tasarruf tedbirlerine, ondan önce heyelana, ondan önce başka şeye denk geldi. Geliyor da geliyor.  Koronavirüsü kim bekliyordu?” diye konuştu.

VALİ BEKTAŞ’IN GİDİŞİ

Çakır, Vali Erdoğan Bektaş’ın merkeze çekilmesine ilişkin olarak, “kendisi 12 yıldır kesintisiz valilik yaptı. Zonguldak bu anlamda talihsiz. Tam bir valiyle projelere girişiyorsunuz, görevi değişiyor. Bunun değerlendirmesini büyüklerimiz bilir. Cumhurbaşkanımızın takdiri neyse doğrusu odur. Valilerimize Ereğli’yi anlatıyoruz. Ahmet Çınar Valimize çok şey anlattık, çok gayretleri oldu. Erdoğan Bektaş okullar noktasında bizi destekledi.  Gülüç’e okulumuzu onunla kazandırdık. Bir iki hafta içinde müteahhit çalışmaya başlayacak. Devletin kriterleri bizimkinden farklıdır. Siyasette yöneticilik önemli makamlar. Valilik görevini yürütenlerin dikkat etmesi gereken şeyler var. Kamuoyu algısına da dikkat etmek gerekiyor” ifadelerini kullandı.

POSTANE NE ZAMAN AÇILACAK?

Postane ile ilgili çalışmalarını yürüttüklerini, verdikleri tarihin gerçekleşmemesi durumunda eleştirileri de kabul ettiğini ifade eden Çakır şöyle dedi.

“Şu anda PTT binalarını teslim alma komisyonu kuruluyor. Bir iki hafta sonra teslim almaya Ereğli’ye gelecekler. Bunu teslim alırlarsa, Temmuz 15-30 arasında  olur diye düşünüyoruz. Koronavirüs nedeniyle müteahhit çalışamadı. Bina bitti teslim alacak komisyon gelemedi. İnşallah bu tarihte bunu çarşı merkezde açmış olacağız. Daha önce de bir kez müteahhit değişti biliyorsunuz. Tasarruf tedbirleri varken işin devamı sağlandı. Her şey her zaman istediğiniz gibi olmaz, ama önemli olan takip. Bu bize sürekli soruluyor zaten. Bunu takip ediyoruz.”

EĞİTİM VE SAĞLIK KONULARI…

Ereğli’de 2014-2015 sezonunda 7 okulun çalışmasına başlandığını, bunun bugün sonuçlarının görüldüğünü belirterek, “Bir tane ikili eğitim yapan bir okulumuz var. İzmirlioğlu okulumuz. Buraya 12 ila 15 derslikli bir bina ekleyerek tekli eğitime geçeceğiz. Gülüç’te var. Onu da iki sene içinde tamamlayacağız. Kandilli ve Ormanlı’da böyle bir sorun yok. Hepsi tekli eğitimde. Sekiz yıllık görev dönemimde 25-30 okul yapıldı. Eski okul yok fazla. Bundan sonra eski okulların da yıkılarak fiziki kaliteyi arttırma yoluna gideceğiz” dedi.

Armutlucuma’da sağlık ocağı konusunda çalışma yürüttüklerini muhtarların yer konusunda mutabakata varılamadığını belirten Çakır, “Şimdi nüfus kriterine bakılıyor. Buna göre bir çözüm bulunacak. Çaylıoğlu’na da bir 112 istasyonu kurabilir miyiz diye bakıyoruz. Bunun altyapısını yaptık. Muhtarlarımız buna şahittir” dedi.

Çakır, endüstri meslek lisesinin şu anda yerinin değişmesine yönelik bir çalışma bulunmadığını söyledi.

HÜKÜMET VE EMNİYET BİNASI…

Programda hükümet konağı ve emniyet binalarının yenilenmesine ilişkin soruyu yanıtlayan Çakır, “Kaymakamımız göreve geldiğinde, hemen eski binanın yıkımı talimatını verdi. Yeni yerin hazırlanması için de emniyet müdürlüğü binasının yıkımı gerekiyordu. Şimdi bunun ihalesi yapıldı 60 gün içinde bitecek. Askeri lojmanlara kadar 10 bin metre kaymakamlık, 5 bin metre emniyete ait olacak şekilde bir 60 bin metrekarelik bir alan kullanılacak. Artık bir an önce temelini atıp binayı yükseltmek istiyoruz. Ereğli bundan önceki kaymakam beyin taşınacağı yeri uygun görmemesi nedeniyle başlayamadık. Kaymakamlık taşınmayınca binayı yıkamıyorsunuz.   Ereğli’de anlaşılamayan konu buydu. Kaymakam ve belediye anlaşamıyordu.  Sayın kaymakamımız geldiğinde yerel seçimden önce taşınmasın dedik. Seçim biter bitmez yıkıldı. Hüseyin bey döneminde yıkılmadı denildi. Biz daha önce 1 Nisan itibarıyla yıkacağız dedik. Zemin etüdünü yaptık, emniyet binasını yıkıp o süreci de tamamlayacağız. Bir tek bu kalmıştı, kamu binası ihtiyacı  ilçede kalmayacak” dedi.

Butik hastanelere yönelik eleştirileri de yanıtlayan Çakır, “O günkü koşullarda, Sağlık bakanı hastanelerin yoğunluğunu azaltmak için böyle bir çabası oldu. Ancak sonraki bakanımız hastanelerin güçlendirilip tek merkezde toplanmasının uygun olduğunu söyledi. Bugün itibarıyla böyle bir çalışma yok” dedi.

İSTİHDAM, YATIRIMLAR…

İstihdama yönelik projeleri hakkında da bilgi veren Çakır, “OSB’de boş yerimiz yok. Tahsisi yapıldığı halde çalışmaya başlamayanlar var. Bunlarla ilgili çalışılıyor. 2. OSB için yer üretemiyoruz. Bunun yerine orta ölçekli sanayiler yapacağız. Butik imalatlar yapılabilir, buralarda ciddi istihdam sağlamayı düşünüyoruz. Tersanelere ciddi destekler verildi. Dolgu alanlarına ilişkin haklar verildi. İstihdam artışı devam ediyor. Şu an 600’lere ulaştı, yakın zamanlarda binlere ulaşmasını bekliyoruz. Bugün, yarınları da düşünmeliyiz. Kandilli’de Ermaden, beş firma ihaleye girdi. Bir an önce orada istihdam başlayacak. Orta ölçekli sanayi için yeri hazır, yakında açıklayacağız. Bir tane daha orta ölçekli sanayi sitesi yapacağız. Biri sanayi, biri tekstile yönelik olacak. Biz büyümekten yanayız” ifadelerini kullandı.

“ÜNİVERSİTE KAMPÜSÜ MESELESİNDE REKTÖRLÜĞÜN ÇEKİNCELERİ VAR….”

Çakır, Ereğli’de üniversite öğrencisinin oransal olarak çok aşağıda olduğunu belirterek şu görüşlere yer verdi:

“Bunun sebeplerinin bir kısmı geçmişten geliyor, bir kısmı bugünden kaynaklanıyor. İlk yüksekokulumuzu Alaplı’ya gönderdik. Zamanında bunu destekleseydik belki bağımsız üniversitemiz olacaktı. Bugüne kadar arazi tahsis edilip, hayırseverleri teşvik edebilirdik.  Çaycuma, Gökçebey, Devrek’in de aynı talebi var. Biz diyoruz ki, sizin 35 bin öğrenciniz var. 65 bin olmak için merkezde yeriniz yok, ilçelere vermeniz gerekiyor. Ama rektörlüğün farklı bakış açısı var. Bize eski rektörümüz zamanında eski devlet hastanesini alırsanız, 10 bin öğrenciye kadar yardımcı oluruz denildi. Yüz milyon liralık araziyi bedava Üniversiteye tahsis edildi. Zonguldak avam projesi yapılsın, uygulama projesi yapılsın denildi. Herkes ben çizerim dedi süreç uzadı.

Biz yüz milyonluk yeri verdik. Geçtiğimiz günlerde ziyaret ettiğimiz rektörlükte bize şöyle denildi. Siz binaları yapın, eski fakülteleri oraya alın.  Bir binayı Akın Tatoğlu yapacak, bir hayırseverimiz dört milyonluk protokol imzaladı. TSO bir bina yapacak. Güzel Sanatlar Fakültesi’ni istedik rektörlükten, YÖK’e gittik protokolünü yapın getirin dedi. Zonguldak rektörlüğünün bu konuda hala çekinceleri var. Bunu aşmak için vekillerimizle bir araya geleceğiz. Polat Türkmen Vekilimizle konuştuk. İki tane eski fakülteyi taşıyalım, bir de yeni fakülte yapalım dedik. Mimarlık fakültesini bir binada ağırlayalım, ikinci senede buraya alırız.  Denizcilik Fakültesi’nin içinden Ereğli Eğitim Fakültesi’nin ek bölümleri için bir bina yapalım diye düşünüyoruz. Üniversitenin büyümesini istiyoruz, Ereğli insanının önüne proje koymayanlar kendini sorgulasın.”

“B VE C PLANIMIZ VAR, AMA HEDEFİMİZ KAMPÜS”

Rektörlüğün üstünde kim etkili olursa olsun, Ereğli’nin hakkını kimsenin yiyemeyeceğini ifade eden Çakır, “Biz YÖK’te güzel sanatlar ile ilgili görüşünce bu mesele yeniden gündeme geldi.  Protokolleri biz tamamlamıştık. Şimdi avam projeyi de tamamladık. Uygulamaya geçebiliriz. Buraya kolay gelmedik. Askeriye şerhi aşılamaz diyordu, onu da aştık.  Israrla takibimize devam ediyoruz. Rektörlükle görüşmeye devam ediyoruz. Denizcilikteki Eğitim Fakültesini Ereğli lisesi’ne alabilirsek orası da gelişecek. Mimarlık için Bilsem binasına alabilirsek, ikinci seneye binayı yetiştiririz.  Bu konuda Ereğli’nin 3 bin, 4 bin öğrencide kalması Ereğli’nin olduğu kadar Zonguldak’ın, BEÜ’nün de eksikliğidir. Öğrenciyi sadece ekonomik olarak görmüyorum. Sporda, kültürde, sosyal hayatta birçok katkısı olacak. Sporcular, sanatçılar çıkıyor aralarından. Burada kalanlar oluyor. Bizim B ve C planlarımız var ama bunları şu anda gündeme getirmiyoruz. Talebimiz şu anda üniversite kampüsünü Ereğli’ye kazandırmak” dedi.

“BU OYUNA GELMEYECEĞİZ, LOBİYSE EREĞLİ’NİN DE LOBİSİ VAR”

Milletvekilleri, il başkanlarının lobilerin içinde olamayacağını savunan Çakır, “Ereğli olmayan bir lobi çöker.  Bizim rektörümüze inandıramadık ki Ereğli’ye yapılması gerektiğini. Lobilerle biz başa çıkarız. Ereğli lobisi de öyle azımsanacak bir lobi değil. Bir yatırım da yarı olimpik yüzme havuzuna aldık. Gençlik ve Spor bakanlığı yapacak.  Yerini Hüseyin Bey verdi. Ona da teşekkür edelim. Hakkını teslim edelim. On iki köye su için imza veremedi ama bunu verdi. Buraya 4-5 milyonluk bir proje yapılacak. Vekillerimizle gerekse de bizzat giderek bunu talep ettik. Ereğli’nin önemli bir eksiğiydi. Ereğli’nin birlik ve beraberliğinden r ahatsız olanlar rahatsız olmaya devam etsinler. Eksiklerimizi hatalarımızı söyleyeceğiz ama şucu, bucu, buralı şuralı diyerek bölünmeyeceğiz, bu oyuna gelmeyeceğiz. Biz Muhalefetle de, STK’larla da bir araya geliyoruz. Zaman zaman bu konuda eleştiriyoruz ama olabilir” dedi.

Çakır, ilçe başkanlığı görevini gelecek kongrede bırakacağını ama bu konuyu takip edeceğini söyledi.  İlçe Başkanı, “Rektörlükse rektörlük, YÖK’se YÖK, Ahmet Mehmet, fark etmez. Yüz milyonluk yer verdik. Zonguldak’taki üniversite yatırımlarının tamamı rektörlük tarafından yapıldı. Ereğli’dekin hepsi hayırseverler tarafından yapıldı. Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var. Eski ayrışmalar artık yok.” Diye konuştu.

“YENİDEN ADAY OLMAMASI…”

7,5 yılı aşkın süredir ilçe başkanlığını yürüttüğünü belirten Çakır,  “Biz milletvekili adaylığını genel merkezle istişare ederek olduk. İzin verilenlerden yüzde 80’i milletvekili oldu. Bu daha sonra farklı değerlendirildi, aday listesinde yer bulamadık. Biz milletvekili olduk olmadık, vallahi önemli değil, biz bu davanın içindeyiz. Aday adayı olduk. Genel merkez ve bölge koordinatörümüz bizi çağırdı, ne düşünüyorsun dediler. Bana görev verdiler, kabul ettim. Ankara’da yatıp kalktığım, ilçe başkanı olmak için kulis yaptığım söylentileri doğru değil. Korona nedeniyle nisanda yapılacak kongre ertelendi. Eylül ayı civarında yapılacak. Görevi de gururla teslim edeceğim” dedi.

Çakır, kongrenin tarihinin netleşmediğini ifade ederek, “Uzun süre aynı görevde kaldığınız zaman, başka göreve geçmeniz zor oluyor. Tanınırlığınız arttıkça talepler de artıyor.  Zaman geçtikçe yıpranırsınız. Biz artık süremizi doldurduğumuz kanaatindeyiz. Başka görevler olur, olmazsa ticaret hayatımıza devam ederiz.  Genel Merkezden devam etmemin isteneceğini zannetmiyorum.” Diye konuştu.

YEREL YÖNETİMİN 14 AYI

Fatih Çakır, yerel yönetim seçimlerinin ardından geçen sürede, korona virüs döneminin ayrı tutulması gerektiğini, bu dönemde hatalı yapılan işleri eleştirdiklerini söyledi.

Çakır: “Bir sorun çözüldü de biz mi görmedik. CHP ilçe başkanımız Elmatepe’de eylem yaptı, yol Ereğli belediyesine devredilmiş. Şimdi Ereğli belediyesi ışık koydu. Demek yapınca oluyormuş.  Eylem bey kimi eleştirdiğini bilmiyorum. Uygulanmış bir proje var mı bu sürede bilmiyorum. Milletimiz her türlü eleştiri hakkına sahip. Yakın dursan niye yakın duruyorsun, uzak dursan niye uzak duruyorsun der. Kavga edersek hizmet alamayız. Ama işçi çıkarma noktasına tepkimi ortaya koydum. Danışmanlar noktasına, belediyeye mi vefa borcu ödeyecek şahsa mı dedim. Şahsa ödeyecekse bunların maaşını biz ödemeyelim dedim. Devlete yönelik eleştirilerine cevap verdim. Devletimiz güçlü bir devlettir. Libya’da Suriye’de Irak’a operasyon yapan, hastanede ücretsiz korona virüs mücadelesi yapan bir ülke. Biz sadece protokolde bir araya geliyoruz. Sanki her akşam birlikteymişiz gibi maksatlı bir algı üretiliyor. Dün yönetim kurulu toplantısında su faturaları gündeme geldi. Vergilerin azlığından ötürü belediye, bunu nasıl yaptığını araştıracağız. Ondan sonra bir açıklama yapacağız,” diye konuştu.

Çakır, ilçe kongresinde Genel Merkezin uygun gördüğü herkese gerekli desteği vereceğini söyledi.

Haber: Hüseyin Aksakal

AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 1
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 2
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 3
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 4
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 5
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 6
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 7
AK Parti İlçe Başkanı Çakır, “Lobiyse Ereğli’nin de lobisi var” dedi.... “BU OYUNA GELMEYECEĞİZ!” - 8


YORUMLAR


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler


Çakır vekâletini Kızılay´a verdi

Çakır vekâletini Kızılay´a verdi


Karadeniz Ereğli Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Çakır´ın Kurban vekâletini Kızılay Ereğli şubesine verdiği bildirildi. Konuyla ilgili olarak Kızılay Ereğli Şube Başkanı Yaşar ...
Demirtaş, Başol ve Çakır, yatırımları görüştü

Demirtaş, Başol ve Çakır, yatırımları görüştü


Zonguldak´ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Ormanlı Belediye Başkanı Bayram Başol AK Parti Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile birlikte AK Pa...
Ereğli´de ´DÖRTLÜ´ zirve!

Ereğli´de ´DÖRTLÜ´ zirve!


Karadeniz Ereğli´de, TBMM´de grubu bulunan 4 siyasi partinin ilçe başkanları, akşam yemeğinde bir araya gelerek ilçe gündemi hakkında fikir alış verişinde bulundu. Karadeni...

Son Eklenen Haberler


4 OCAK DAHA PATLATILDI
Asayiş

4 OCAK DAHA PATLATILDI


Zonguldak’ta ruhsatsız işletildiği tespit edilen 4 maden ocağı ekiplerce imha edildi. Ele geçirilen eşyalar Orman Bölge Müdürlüğü ekiplerin...
AMELİYATSIZ İNME TEDAVİSİ!
Sağlık

AMELİYATSIZ İNME TEDAVİSİ!


Zonguldak’tan bölgeye sağlık alanında nitelikli hizmet sunan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Hastanesi’nde, inme tedavisi uygulanan h...
ERMED’LİLERDEN HEM İFTAR HEM İŞ...
Gündem

ERMED’LİLERDEN HEM İFTAR HEM İŞ...


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) üyesi gazeteciler, ERMED yönetiminin her yıl geleneksel hale ...
AK PARTİ GÜLÜÇ’TE SEÇİMİ KAZANMIŞ!
Siyaset

AK PARTİ GÜLÜÇ’TE SEÇİMİ KAZANMIŞ!


Gülüç Belediye Başkan Adayı Kerim Sönmez, “1987’den 1989 a kadar bizim olan ve bir oldu bitti ile Ereğli’ye bağlanan Göktepe, Dağlar...
ZEYNEP DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ…
Spor

ZEYNEP DÜNYA 3’ÜNCÜSÜ…


Karadeniz Ereğli’de Zeynep Tuncay, Dünya Down Sendromu Olimpiyatları’nda Masa Tenisi Branşı’nda dünya üçüncüsü oldu. Ereğl...
SEZER: “KAYBEDECEK 5 YIL DAHA YOK”
Siyaset

SEZER: “KAYBEDECEK 5 YIL DAHA YOK”


Karadeniz Ereğli’nin beş yıldır çoğu hizmetten mahrum bırakıldığını öne sürdü AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Sezer, şehrine hizmet vermediğin...
MURAT SESLİ: “MURAT SESLİ KAZANACAK”
Siyaset

MURAT SESLİ: “MURAT SESLİ KAZANACAK”


Bir dönem Karadeniz Ereğli belediye başkanlığı yapan Murat Sesli, “birbirlerine saldırmaları lazımken her iki aday da bana saldırıyor. Neden? Çünkü ...
İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU!
Gündem

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN DUYURU!


31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkın...
“İKTİDAR GÜCÜ BAŞKA ONU KULLANMAK LAZIM”
Siyaset

“İKTİDAR GÜCÜ BAŞKA ONU KULLANMAK LAZIM”


Özhaseki: “Ömer Selim Bey kardeşime sizler izin verirseniz önünü açarsanız, onu desteklerseniz Allah'ın izniyle ben de buranın bir evladı ...
BİR KİŞİ VERESİYE DEFTERİNİ ÖDEDİ
Yaşam

BİR KİŞİ VERESİYE DEFTERİNİ ÖDEDİ


Karadeniz Ereğli’de bir hayırsever, bakkal veresiye defterindeki borçların tamamını ödedi. Potbaşı Mahallesi’nde bakkal işleten Muammer Arslan, iş yerin...

KÖŞE YAZARLARI

NE BAYRAMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ?
EREĞLİ ‘’DİNAMİKLERİ’’ ZAYIF
Nöbetçi Eczaneler

PİYASALAR

32,3719
35,0301
2.325,77

KDZ.EREĞLİ'DE HAVA DURUMU

parçalı az bulutlu
parçalı az bulutlu 16o

SON YORUMLAR