ANA SAYFA
GÜNDEM
SİYASET
EKONOMİ
MAGAZİN
EĞİTİM
SPOR
KÜLTÜR-SANAT
SAĞLIK
KÜNYE
İLETİŞİM

AK Parti 7. Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM...

   
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM...

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı 7. Olağan İl Kongresi Site Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Kongreye telekonferans yöntemiyle katılan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Türkiye'yi 2023 hedeflerine, 2053 vizyonuna ulaştırmayı da milletimizle başaracağız. Yapmamız gereken her bir insanımızın kapısını çalmak, derdini dinlemek, beklentisini öğrenmek, yardımcı olunabilecek hususlar varsa gerekli irtibatları sağlamak, böylece kalplerde yer edinmektir. Bunun için de sürekli sahada olmamız şart” dedi.

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı 7. Olağan Kongresi  Site Kapalı Spor Salonu’nda pandemi kurallarına göre hazırlanan yerleşim düzenine göre gerçekleştirildi. Kongreye ilginin yoğun olduğu gözlendi.

Kongrede partinin Zonguldak Milletvekilleri, eski il ve ilçe başkanları, çevre illerden parti yöneticileri yanında Ereğli’den kongre için giden parti yöneticileri, delegeler ve partililer de salonda hazır bulundu.  Kongre öncesinde partiyi ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı anlatan şarkılar ve marşlar seslendirildi.

Metin Çelik'in başkanlığında oluşturulan divan başkanlığı teşkili ile kongrenin açılışı gerçekleştirildi. Divan Başkanı Çelik, bir selamlama konuşması yaparak, "İl kongremizle birlikte Zonguldak'taki kongre sürecimizi inşallah tamamlamış olacağız, bu süreçte destek olan tüm partili kardeşlerime teşekkür ediyorum" dedi.

Divan Başkanının çağrısıyla Cumhuriyetin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

TOSUN: "SİZLERLE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!"

AK Parti Zonguldak İl Başkanı ve Kongrede başkan adayı olan Zeki Tosun, selamlama konuşmasında bu salonda bulunan AK Parti teşkilatlarını yürekten selamladığını, bu teşkilatın tüm övgüleri hak ettiğini söyledi.

Tosun şöyle konuştu:

"Bizim mesuliyetimiz ulaşılmadık tek seçmen, kapısı çalınmadık tek mesken bırakmadan gayret göstermektendir. 2023 yılındaki seçimlerde de başarılı olacağımıza inanıyorum. İl başkanlığı döneminde yaptığımız seçimlerde başarılı sonuçlar aldık. Bunda en büyük payı teşkilat mensuplarımız almıştır. Biz sadece kadromuzu 2023'e taşıyacak yönetimi belirlemiyoruz, aynı zamanda dava arkadaşlığımızı da perçinliyoruz. Zonguldak Belediyesi AK Parti'ye geçtikten sonra hızlı bir değişim ve dönüşüm çabası başlatıldı. Zonguldak merkez ve çevresini kısa sürede değiştireceğiz. Başlayan projelerin bulunduğu, yeni projelerin bulunduğu, vatandaşımızın hak ettiği hizmeti alacağı, milletvekillerimizin, belediye başkanımızın, teşkilatlarımızın çalışmalarıyla aşikardır.  Daha yapacak çok işimiz var. Geçmiş belediyecilik anlayışı için unutulacak günler, yaşanacak güzel günler var. Bunları sizlerle beraber başaracağız. Zonguldak'ımız, önümüzdeki süreçte yeni ufuklara yelken açmaktadır." Tosun, konuşmasını "Gençlik burada, başkanının yanında" sloganları arasında tamamladı.

 ALAN: "YENİ BİR DEVİR AÇTIK"

Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan, konuşmasında, "Zonguldak'ı bu kadrolarla hak ettiği yere getireceğiz. 2019 yılında başardık, ne yazık ki yıllar süren hizmetsizliği 31 Mart'ta tarihe gömdük ve yeni bir devir açtık. Başta Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımızın desteğiyle birlikte Zonguldak'ı şantiye alanına çevirdik. İnşallah 2021'de dört yeni şantiyemizle birlikte yeniden Zonguldak'ı imar edeceğiz" dedi.

ÇOLAKOĞLU: "HEDEFLERİMİZ BELLİ"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu, kongrenin Zonguldak ve ülkeye hayırlar getirmesini dileyerek, "AK Parti iktidara geldiğinden itibaren memleketin hiçbir köşesini boş bırakmadı. Bütün halkımızın hizmetine geldiğimizi ilk günden bugüne kadar kanıtlamışız. Bizler durmadan, çalışarak halkımızın hizmetindeyiz, olmaya devam edeceğiz. Hedeflerimiz belli, 2023, ardından 2053, durmak yok, yola devam. İktidarımız döneminde birçok hizmetlere hep beraber kavuştuk" dedi.

UÇAR: "İLK GÜNKÜ HEYECANI YAŞIYORUZ!"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar, "19 yıldır ilçe kongreleri, il kongreleri, genel kurulları yapıyoruz. Çoğunda ilçe başkanı, il başkanı olarak sizinle beraber olduk. ilk günkü aşkla, arzuyla yola devam ediyoruz. Bugünkü kongremizde ilk günkü heyecanı aynı şekilde yaşıyoruz. AK Parti kadroları hedefi olan kadrolardır. Bu da 2023'e hedef koymuş kadrolardır. İnşallah birlik beraberlik içinde 2023 hedeflerimize ulaşmak için milletimize ve bölgemize hizmet etme konusunda hareket etmek bizim görevimizdir. Bu inançla yola çıktık, bu hizmetleri yapmaya devam ediyoruz" dedi. Uçar, yeni yönetime başarılar diledi.

TÜRKMEN: "MİLLETE BORCUMUZ VAR"

AK Parti Zonguldak Milletvekili Polat Türkmen, "İnşallah 2023 seçimlerine yeniden hazırlanacağımız, hedeflerimize ulaşacağımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile yakın çalışma içinde olarak hedeflerimize yaklaşacağımız günler yaklaşıyor. Hep birlikte, topyekün, safları daha fazla sıklaştırarak bu hedefe ulaşacağız. çünkü bizim bu millete borcumuz var. Milletimize medeniyet borcumuz var. Bunu kollayacağız, ateşlendireceğiz, sizlere güveniyoruz" ifadelerini kullandı.

KILIÇ: "DEVLET ADAMININ İŞİ BİTMEZ"

Önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç da konuşmasında "iktidarımızın 19. yılındayız. 7. olağan kongremizi yapıyoruz. Daha yapacak çok işimiz, aşılacak çok badiremiz var. Geçilecek yollar 19 yılda geçilmez mi, badireler atlatılmaz mı diyeceksiniz, Yapılan işlervardır, yapılamayan işler vardır. devletin işi bitmez, devlet adamının da işi bitmez. Her açılış yeni işlerin, inşaatların, açılışların habercisidir. Her müjde yeni müjdelerin işaretçisidir.  Zonguldaklıların yeniden Zonguldak'ı AK Belediyecilik anlayışıyla buluşturmasıyla birlikte, başta Cumhurbaşkanımız olmak üzere hükümetimizin gözü Zonguldak'ın üzerinde, eli Zonguldak'ın üzerindedir. Zonguldak'ta yeni bir dönem başlamıştır. Zonguldak bu dönemde yepyeni, bambaşka bir şehir olacak. Karadeniz kıyısındaki bu elmas, bir inci gibi parlamaya başlamış olacak. Bunu görüyorum. Zonguldaklıların gözlerinde de bu ışıltıyı gördüğümü ifade etmek istiyorum. Yepyeni bir Zonguldak inşa ediliyor. Yepyeni bir zonguldak s izin ak geleceğiniz için inşa ediliyor. Bu Zonguldak Alaplı'sı, Ereğli'si, Çaycuma'sı, Kozlu'su, kilimli, Gökçebey, merkez ilçesiyle Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde geleceğe yürümeye hazır mı? Gençler, bu hedefler sizi bekliyor" diye konuştu. Muhalefet odaklarına yönelik eleştirilerde bulunan Kılıç, "Kazanımları kaybetmemek, başarılarımızı gölgelememek için, karanlık çevrelere fırsat vermemek, çıktığımız karanlık tünellere tekrar girmemek için Recep Tayyip Erdoğan'la yeniden yol almak zorundayız" dedi.

YAZICI: "BULUNDUĞUMUZ YERİN HAKKINI VERMEKLE MÜKELLEFİZ"

AK Parti Siyasi ve Hukuk İşlerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı,  7. Olağan Kongrenin, Zonguldak, Türkiye ve partisine güç vermesini diledi. Yazıcı şunları söyledi:

"Türkiye'de ne kadar kazanım varsa, Zonguldak ne kadar hamle yaptıysa, Türkiye'nin övündüğü bu yurt ne kadar imkanlara kavuştuysa, onun arkasında hepinizin emeği var. Hafızanızı yoklayın. Her zaman hafızanızda bunu tazeleyin.  Eskimiş şeyler varsa tasfiye edin. AK Parti çok farklı bir partidir. Türk siyasi hayatında 2000 yılının koşullarını, milletin siyaset bekleyişini, buna AK Parti tarafından verilen cevabı unutmayın. AK Parti duruşu olan bir partidir. Duruşunun temelinde insan vardır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın. İnsanı görmeyen, gözetmeyen, ayrıştıran, ötekileştiren hiçbir anlayışın başarı şansı yoktur. AK Parti bundan hareketle duruşunun merkezine insanı koymuştur. İnsanı yalın halde yerleştirmiştir.  Başında bir niteleme yok, müslim, gayrımüslimyok, çok dindar, az dindar, etnik vurgu, felsefi düşünce farkı yok. Asla unutmayın. AK Parti'nin duruşunun temelinde insan vardır.

AK Parti'nin varoluşunun mimarisinin bir diğer özelliği, AK Parti kimliği olan bir partidir. Rastgele, sağa sola sahip bir siyasi parti değildir. Bizim kimliğimiz var. İnsani değerlerimiz var, tarihimiz var, kültürümüz var, örf adetimiz, inanç değerlerimiz var. Bu değerlere sahip çıkmanın diğer bir ismi muhafazakarlıktır. AK Parti'nin kimliği muhafazakar ve demokrat bir kimliktir. AK Parti'nin muhafazakarlığı statükocu bir muhafazakarlık değildir. dinamik bir partiyiz, yeniliğe açıyız. İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak ne varsa onu amaçlayan bir partiyiz. Diğer bir özelliğimiz, AK Parti yerli ve milli bir partidir. Kıbrıs, Azerbeycan ve yakın coğrafyada, Suriye, Irak, Dünya milletler platformlarındaki tutumumuz, ortaya koyduğu tavırlar, tarihten gelen milli oluşumuzun bir yansımasıdır.  Omurgası olan bir partiyiz. Omurgası olmayan sürünür. AK PArti'nin omurgası teşkilatlardır, sizlersiniz. Kimse siyasete zorla katılmış değildir. Gönüllü yapılan bir iştir. Bunun bir diğer tarafı var. Teşkilatta çalışmaya talip olursunuz, birikiminizi Türkiye'nin sorunlarını çözmek için siyasi partiye tahsis edersiniz. Bunun diğer boyutu, parti size hangi pozisyonu vermişse, bulunduğunuz yerin hakkını vermekle mükellefsiniz."

ERDOĞAN: "İMAN VARSA İMKÂN DA VARDIR"

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, videokonferans yoluyla kongrede bir konuşma yaptı.  Erdoğan şöyle konuştu:

"Partimizin tüm kademelerinde, gerek vazifelerine devam eden, gerekse yeni görev üstlenen arkadaşlarımızdan çok daha azimli ve verimli çalışmalar bekliyoruz. AK Parti'nin üllkemizi kalkındırma ve büyütme yolunda yanında olan herkese gönlümüzde, yönetim kademelerimiz sonuna dek açıktır. Teşkilatlarda sorumluluk üstenen tüm arkadaşlarımızı, milletimizin her ferdini partimize kazandırmak için mücadele edeceğine yürekten inanıyorum.

Girdiğimiz her zorlu mücadelede milletimizin bizi gerektiğinde canı pahasına sahiplenmesinde bu gerçek vardır.  2023 seçimleri kritik öneme sahiptir. Sizlerden seçim gününe kadar var gücüyle çalışmasını, gönlünü kazanmadık vatandaş bırakmamanızı istiyoruz. Zihnini ve kalbini bilerek veya bilmeyerek Türkiye düşmanlarına kiralayan kesimler, buldukları her fırsatta ülkemize saldırıyor. Bunların hiç birine boyun eğmedik, eğmeyeceğiz.   Bu süreçte Rabia'mıza daha sıkı sahip çıkmak zorundayız"

"MİLLETİMİZLE BAŞARACAĞIZ"

Erdoğan, salonlarda bulunan partililere Rabia işaretiyle "Tek millet, tek bayrak, Tek vatan, tek devlet" sloganını tekrarlattı.  Erdoğan "Rabiamız, geleceğimize güvenle bakabilmemizin en büyük teminatıdır. Gelişmiş ve gelişmekte olan ülkeler, küresel siyasi dönüşümün etkisiyle yaprak gibi sallandığı bir dönemde bizim sapasağlam durmamızın sırrı buradan geliyor" dedi.

Erdoğan şunları söyledi:

"Bugüne kadar ne yaptıysak milletimizle yaptık, ne başardıysak milletimizle başardık, sizlerle başardık. Türkiye'yi 2023 hedeflerine, 2053 vizyonuna ulaştırmayı da milletimizle başaracağız. Yapmamız gereken her bir insanımızın kapısını çalmak, derdini dinlemek, beklentisini öğrenmek, yardımcı olunabilecek hususlar varsa gerekli irtibatları sağlamak, böylece kalplerde yer edinmektir. Bunun için de sürekli sahada olmamız şart.

AK parti oarak bugünlere aziz Milletimizin duası yanında, dava erlerinin çabalarıyla geldik. 18 yıllık iktidarımız süresince farklı odakların tehditlerine maruz kaldık. Tüm saldırılar karşısında iman varsa imkan da vardır diyerek her türlü zorluğa, yokluğa, imkansızlığa rağmen yolumuzdan dönmedik. Kimseyi dışlamadan, ötekileştirmeden, insanlarımızı kökenine, meşrebine göre ayırmadan herkesi kucaklamaya çalıştık. Vatandaşlarımızın tamamını Türkiye ortak paydasında birleştiren bir kadro olduk."

"İDRAKLERİ YETMEZ"

Erdoğan şöyle devam etti:

 "Biz gayretle, hesabi değil hasbi şekilde çalıştıkça milletimiz de bize daha kararlı şekilde bize sahip çıktı. 18 yılda girdiğimiz 15 seçimin tamamından alnımızın akıyla çıktık. Ülkemizde cumhuriyet tarihinde yapılanların katbekat fazlasını sadece 18 yılda kazandırmış olmakla iftihar ediyoruz. Uzun iktidar dönemimizin her safhasında karşımızda bir siyasi muhalefet oldu. Karşımıza çıkan muhalefet aktörleri ve kadroları, biz ne yöne gidiyorsak aksi istikamete gidenlere milletimiz itibar etmedi.  Şu anda biz Karadeniz'de doğalgaza ulaştık mı, ulaştık. Fatih'le ulaştık. Şimdi inşallah Kanuni'yle ulaşacağız. Çalışmalarımız inşallah devam ediyor. Çok daha farklı bir konuma ulaşacağız. durmak yok yola devam dedik. Şimdi denizin dibinde sondajlama çalışmalarımızla devam edeceğiz. Buna ne ana muhalefetin, ne diğerlerinin bırakın hayallerini idrakleri yetmez.

Geçmişte hiçbir aktör bugünkü CHP kadar kötü bir görüntü sergilemedi. İşte bakın parçalanmaya başladılar. CHP hangi programı savunuyor diye baktığımızda karşımızda koskoca bir boşluk çıkıyor. Nerede toplumsal barışa müdahale eden bir yapı varsa arkasından CHP ve şürekası vardır.

Hiçbir yol aşılamayacak kadar yüksekten geçmez. CHP'nin tek işi, terazisinin kefesine yerleştirdiği partileri terazide tutarak kirli ittifakının bozulmasını engellemeye çalışmaktır. CHP'nin sergilediği diktatörlük tek parti dönemiyle yarışır dönemine geldi. Yıllarca bizi tek adamlıkla suçlayanların geldiği yer, partilerini tek adamcağız yönetimine götürmek olmuştur. 

Buradan sesleniyorum. Çarşamba günü millete sesleniş konuşmamı izlemenizi tavsiye ediyorum. Görüntülü bir millete seslenişim olacak. Bu seslenişte inşallah sizlere birçok güzellikleri takdim edeceğim. En büyük üzüntümüz içlerindeki bu çürümeyi, gençlerimizi kullanarak, istikbalini tehlikeye atarak gözlerden saklamaya çalışmalarıdır. CHP yönetimi sokak siyasetine sarılmaktadır. Ha CHP, ha HDP, hiçbir farkı yok. Terör örgütlerinin beslemesi bunlar."

Ana kademe, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlıkları başta olmak üzere yönetimde görev alan partilileri ve kongrelere katılan konukları ekranlardan tanıtan ve selamlayan Erdoğan "Bu birliğiniz, bu beraberliğiniz ve Cumhur ittifakı olarak 2023 seçimlerinden, bir beraber, iri, kardeş olarak, hep beraber Türkiye olarak çıkacağız" dedi.

ZONGULDAK'A GELECEK

Erdoğan, Karadeniz'de doğalgaz çalışmalarını da anlattığı konuşmasında, "Uzun Mehmet Camiini de ramazanda açacağız. Zonguldak'a yakışan bir eser olacak" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, salonda bulunan hazırunu tanıtarak selamlamasının ardından, "Tekraren, Uzunmehmet Camimiz Zonguldak'ımıza hayırlı olsun, inşallah Ramazanda hem açılışını yapacağız, hem de sizinle beraber olacağız" dedi. Erdoğan, kongrelerin hayırlı olmasını diledi.

EREĞLİ'DEN ÇAKIR VE YALÇINKAYA İL YÖNETİMİNDE

 Konuşmaların ardından, partinin faaliyet raporu okundu. Daha sonra oy kullanma işlemine geçildi.

Tek liste ile gidilen İl Kongresinde 3. Dönem İl Başkanı olarak görev alacak olan Zeki Tosun'un Yönetim Kurulu, Merkez Disiplin Kurulu ile Demokrasi ve Hakem Kurulu yeniden belirlendi. .

Karadeniz Ereğli'den, Önceki Dönem İlçe Başkanı Mehmet Fatih Çakır ile Dr. Naci Yalçınkaya İl Yönetim Kurulu listesine girdi.

Mehmet Fatih Çakır yaptığı açıklamada ‘’Evet, öncelikle 7. Olağan kongremizin Zonguldak’ımıza Ülkemize hayırlar getirmesine diliyorum. Tabi biz yıllarca bu davanın içerisinde çeşitli görevlerde bulunduk. Ak Parti genel merkezimiz, teşkilatımız, İl Başkanımız burada görev vermiştir. Bizde bu göreve layık olmaya çalışacağız, partimize, ilçemize, ilimize Zonguldak’ımıza en iyi hizmeti yapmak için gece demeden gündüz demeden, birikimimizle enerjimizle, imkânlarımızla birlikte çalışacağız. Layık olmaya çalışacağız, çok büyük bir imkân tanındı, inşallah mahcup etmeyiz" ifadelerini kullandı.

Haber: İzzet Aslanbay, Şafak Negüzel, Hüseyin Aksakal

AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 1
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 2
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 3
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 4
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 5
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 6
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 7
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 8
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 9
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 10
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 11
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 12
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 13
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 14
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 15
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 16
AK Parti 7.  Zonguldak İl Başkanlığı kongresi… ZEKİ TOSUN İLE YENİ DÖNEM... - 17


YORUMLAR

KDZ EREĞLİLİ | 8 Şubat 2021
KDZ EREĞLİYİ BÜTÜN YATIRIMLARDAN MAHRUM BIRAKAN İKTİDAR VE ZONGULDAK SİYASETİ KDZ EREĞLİNİN İL OLMASINI ENGELYEMEYECEKTİR.


İlginizi Çekebilecek Diğer Haberler


 Ak Parti İl Yürütme Kurulu toplandı

Ak Parti İl Yürütme Kurulu toplandı


Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun yönetiminde parti binasında İl Yürütme Kurulu toplantısı düzenlendi. Ak Parti İl Başkanlığı tarafından parti binasında 2021 y...
ZEKİ TOSUN’A YENİ GÖREV

ZEKİ TOSUN’A YENİ GÖREV


Zonguldak’ta esi AK Parti İl Başkanı Zeki Tosun, Düzce Koordinatörü olarak göreve getirildi. AK Parti’de 3 dönem İl Başkanlığı görev...
AK PARTİ İL YÖNETİMİ, BAKAN KASAPOĞLU´NUN ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ

AK PARTİ İL YÖNETİMİ, BAKAN KASAPOĞLU´NUN ZİYARETİNİ DEĞERLENDİRDİ


Ak Parti Zonguldak İl Yönetimi, İl Başkanı Zeki Tosun başkanlığında haftalık olağan toplantısı gerçekleştirdi. Ak Parti İl Başkanı Zeki Tosun yönetiminde part...

Son Eklenen Haberler


14 GÜN SONRA GELEN KARA HABER
Asayiş

14 GÜN SONRA GELEN KARA HABER


Zonguldak'ta 14 gün önce trafik kazasında ağır yaralanan 23 yaşındaki Tolgahan Sarı, hayatını kaybetti. Edinen bilgiye olay 11 Nisan günü Çaydamar Ma...
DÜNYA VATANDAŞI OLMAYA ADAY ÖĞRENCELER BİR ARAYA GELECEK
Eğitim

DÜNYA VATANDAŞI OLMAYA ADAY ÖĞRENCELER BİR ARAYA GELECEK


Zonguldak’ın ilçesi Ereğli’de, farklı okullardan lise öğrencilerinin katılacağı KEALMUN'24 konferansı 26-27-28 Nisan tarihinde Karadeniz Ereğli Anadolu L...
TÜBİTAK FİNALLERİ´NDE EREĞLİ’NİN GURURU OLDULAR!
Eğitim

TÜBİTAK FİNALLERİ´NDE EREĞLİ’NİN GURURU OLDULAR!


TÜBİTAK Ortaokul Öğrencileri Araştırma Projeleri Yarışması Ankara Bölge Finali gerçekleştirildi. TÜBİTAK Başkanı Hasan Mandal, derece elde eden Karade...
KUŞKONMAZ HASADI BAŞLADI
Ekonomi

KUŞKONMAZ HASADI BAŞLADI


Düzce Merkez Develibesni Köyünde 3 dekar alanda kuşkonmaz üreticiliğine başlayan üretici Meral Başak Bannerman'ın tarlasında yetiştirdiği ilk kuşkonmaz ...
KANALA DÜŞEN TOSUN KURTARILDI
Yaşam

KANALA DÜŞEN TOSUN KURTARILDI


Düzce’de, kanala düşen büyükbaş hayvan kurtarılarak sahibine teslim edildi. Belediye İtfaiye Müdürlüğü ekibi, aldıkları ihbar &...
KESİLEN BİLEZİK ÇIKARILDI
Yaşam

KESİLEN BİLEZİK ÇIKARILDI


Zonguldak’ta bir kadının sağ el bileğinin şişmesi sonucunda sıkışan bileziğini, itfaiye ekipleri keserek çıkardı. Olay Alaplı ilçesine bağlı Tepeköy Ma...
En çok hangi renk otomobil sattı?
Ekonomi

En çok hangi renk otomobil sattı?


Zonguldak’ta 2024 yılı Mart ayında 1460 taşıtın trafiğe kaydı yapıldı. Peki yakın illerde kaç adet yapıldı? Türkiye genelinde en çok gri renk ara&ccedi...
KESİKBAŞ CİNAYETİNDE SON DURUM
Asayiş

KESİKBAŞ CİNAYETİNDE SON DURUM


Zonguldak’ta, Mustafa Keleş’in başının kesilerek vücudundan ayrı bir yere gömülmesi cinayeti ile ilgili tutuksuz yargılanan sanıklar hakim karşısına &...
YİĞİT YENİDEN DANIŞTAY BAŞKANI
Gündem

YİĞİT YENİDEN DANIŞTAY BAŞKANI


Danıştay Başkanı Zeki Yiğit, görev süresinin dolmasının ardından yapılan seçimde, bir kez daha göreve seçildi. Zeki Yiğit'in 7 Mayıs 2020'de başl...
ERDEMİR, TUBE & WİRE FUARI’NA ÜÇÜNCÜ KEZ KATILDI
Ekonomi

ERDEMİR, TUBE & WİRE FUARI’NA ÜÇÜNCÜ KEZ KATILDI


Karadeniz Ereğli’de kurulu olan Türkiye’nin en büyük yassı çelik üreticisi ERDEMİR’in, demir-çelik endüstrisinin uluslar...

KÖŞE YAZARLARI

NE BAYRAMINDAN BAHSEDİYORSUNUZ?
EREĞLİ ‘’DİNAMİKLERİ’’ ZAYIF
Nöbetçi Eczaneler

PİYASALAR

32,4808
34,9643
2.436,55

KDZ.EREĞLİ'DE HAVA DURUMU

kapalı
kapalı 16o

SON YORUMLAR